A Magyar Rákellenes Liga munkatársai meghívást kaptak 2018. április 28-ára Gútára,  a

Jótékony SZÉPSÉGNAP a remény jegyében

című rendezvényre.

A rendezvény célja egy olyan közösségi tér megteremtése, ahol tabuk nélkül, örömteli hangulatban megélhetjük a kölcsönös odafigyelés, tisztelet, megbecsülés, bizalom, a bennünk lévő női erő és szépség erényeit.

Németh Iveta és Gönczöl Ivett meghívására egy csodálatos napot töltöttünk el Gútán – hivatalos szlovák nevén 1948-ig Guta, azóta Kolárovo -, a szlovákiai településen a Nyitrai kerületben.

A szervezők és Rozványi Balázs elnök úr megnyitó köszöntőjét  követően színes táncos műsor következett, amit a Felvidéki Lányok Társulata  adott elő.

Győrfi Andrea pszichológus előadása után a betegségben érintett, a betegsége majd a gyógyulása megélésének történetéről mesélt a jelenlévőknek Lazányi Jánosné Magdi.

Közben a sátorban kozmetikusok, Henna festők szépítették a lányokat, asszonyokat.

Fantasztikus vendéglátásban volt részünk Erika Vargova és a Magyar Asszonyok Ligája tagjai jóvoltából.

Köszönjük, hogy ott lehettünk.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

HÓVIRÁGSÉTA A NŐK EGÉSZSÉGÉÉRT SZEKSZÁRDON

A Tolna Megyei Balassa János Kórház Egészségfejlesztési Iroda, a Tolna Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya, a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet, a Szelíd Ráktérítő Klub és a MaMMa Zrt. közösen figyelemfelkeltő sétát szervezett Szekszárd Garay tér-Széchenyi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közösségi egészségnap Debrecenben

A Közösségi Egészségszervezési Iroda meghívását elfogadva 2015. október 30-án 14:00 és 18:00 óra között a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete, más szervezetekkel, intézményekkel együtt részt vett az Egészségnapon. Önkénteseink az emlőönvizsgálat oktatásával, a szűrővizsgálatok népszerűsítésével Olvass tovább...

Alapszervezetek

Orchidea Egészségnap Egerben

A Keviko Prevenció Védőnői Szolgálató Kft. szervezésében Orchidea egészségnapra várunk minden kedves érdeklődőt. Helyszín: Eger, Barkóczy u. 15. Időpont: 2018.03.09. Ingyenes szűrések (vérnyomás, vércukor, koleszterin, valamint korlátozott számban 50 év feletti férfiaknak PSA)