Az Egri Alapszervezet felkérésére február 5-én 17 órakor, az egri Szent Bernát (ciszterci) templomban Koós Ede prefektus, a templom igazgatója szentmisét celebrált a daganatos betegek gyógyulásáért.

Ezen a misén Szent Ágota III. századi keresztény vértanú közbenjárását kérte a daganatos betegségben szenvedőkért, családtagjaikért, őket kezelő orvosaikért, ápolóikért.

A szép számmal megjelent szentmise résztvevői együtt imádkoztak a betegekért, hogy legyen erejük legyőzni ezt a szörnyű betegséget. 

A szentmise végén az atya áldását adta a jelenlévőkre.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Salsa Party Hatvanban

Időpont: 2019. július 20. A tavalyihoz hasonlóan idén is óriási buli volt a Főtéren, majd a Népligetben szombat este! Hála illeti a szenzációs  Barrio Latino zenekart, DJ Adalbertot Kovács Béla, a nagyszerű helyszínt biztosító Jam Gardent, a Mojito Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tavasz a télben!

OGYIK Napraforgó Klub Túravezető: Lazányi Jánosné Gyönyörű napsütéses időben, 2020. február 21-én a hatvani OGYIK klub tagjai Hatvan –Zagyva parton sétáltak. OGyIK túránk ma 5,8 km, 7800 lépés a februári tavaszban! Lazányi Jánosné    

Alapszervezetek

Nordic walking túra Hatvanban

2019. április 16-i  Nordic walking túránkon 7,35 km-t, 10 070 lépést tettünk meg. Gyönyörű napos időben, fáradhatatlanul mentünk. Új társak is csatlakoztak hozzánk, értesülve programunkról.