A MRL vezetőségének ajánlására megalakult a “Séta-kör” a helyi alapszervezeti tagok részvételével.
Az Európai Rákellenes Kódex 4. pontja értelmében – Iktasd napirendedbe a rendszeres mozgást! – elhatároztuk, hogy legalább heti egy alkalommal 60 perces gyaloglásra indulunk.
A mai – első – találkozón 26 fő vett részt. Minden hétfőn 15.00 órakor találkozunk a Művelődési Háznál. Várunk mindenkit, aki tenni akar az egészségéért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségnap Tarnamérán

Az Egri Alapszervezet képviselte a Ligát 2019. augusztus 11-én a Tarnamérai Egészségnapon, PSA szűréssel, tanácsadással, önvizsgálat tanítással a férfi betegségek korai felismerése érdekében. Köszönjük a meghívást.

Alapszervezetek

Szűrési nap Kerekharaszton

A Kerekharaszti Alapszervezet 2023. május 11-én szűrési napot szervezett az Községházán és a Közösségi házban. A méhnyakszűrést dr. Gulyás Zoltán  szülész-nőgyógyász onkológus végezte, aki a hölgyeknél a mell- illetve a bőr vizsgálatára is sort kerített.  A férfiak Olvass tovább...

Alapszervezetek

Önkéntes továbbképző nap Salgótarjánban

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Salgótarjáni Gyermektábor  területén, huszonöt fő részvételével 2023.június 09-én tartotta az Alapszervezet önkéntesei számára az éves továbbképző napját. Gyönyörű környezetben, jó hangulatú, összetartó csapatban sok hasznos dolgot, hallhattak, gyakorolhattak, Olvass tovább...