Várjuk történetét, hogy onkológusa elnyerhesse

“Az év onkológusa – az én orvosom” 

címet!

Ha Ön is találkozott olyan onkológus orvossal, akire hálás szeretettel gondol, mert különösen sokat tett gyógyulásáért, kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát és jelölje őt!

Várjuk jelölését, hogy ki legyen 2018-ban „Az év onkológusa – az én orvosom”.

A jelölteket és a jelölés alapját képező történeteket, indokolásokat közzé tesszük a Magyar Rákellenes Liga honlapján (rakliga.hu), és internetes szavazást rendezünk.

A jelölésnek tartalmaznia kell a jelölt teljes nevét és azt a történetet, indokolást – kb. 2000 karakter (kb. egy A4-es oldal) terjedelemben -, amivel a pályázatban jelöli orvosát.

Arra kérjük a jelölőket, hogy a jelölés mellett a saját és jelöltjük nevét, e-mail (ennek hiányában postai) címét, telefonszámát és a jelölt munkahelyét is adják meg. A neveken kívül az adatokat nem tesszük közzé. A jelölő kérheti, hogy a honlapon a neve helyett egy általa megadott név, jelige jelenjen meg.

A jelöléseket e-mailben vagy postai úton várjuk.

A jelölő a jelölés beküldésével elfogadja, hogy a Magyar Rákellenes Liga a jelölésben beküldött történetet, indokolást – esetlegesen szerkesztett formában – közzétegye.

Beküldési határidő: 2018. február 28.

Beküldési cím: E-mail: info@rakliga.hu vagy Magyar Rákellenes Liga 1123 Bu dapest, Ráth György utca 6. Az e-mail tárgyába vagy a borítékra írja rá: „Az év onkológusa – az én orvosom”.

Az internetes szavazáson a legtöbb szavazatot kapott onkológus kapja meg a dr. Dollinger Gyula emlékérmet.

A szavazás 2018. március 31-éig tart.

Dr. Dollinger Gyula sebész, ortopéd szakorvos, egyetemi tanár, aki 1902-ben megalakította az Országos Rákbizottságot, így a hazai rákkutatás úttörőjének is számít.

A szavazás nyilvános eredményhirdetése 2018. április 10-én, a Nemzeti Rákellenes Napon lesz. Az eredményt  a Magyar Rákellenes Liga honlapján és Facebook oldalán közzétesszük.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Az Expodom Kft. sátorral támogatja a Ligát

Köszönőlevél A Magyar Rákellenes Liga számára nagy öröm, hogy rendezvényein a szűrések szervezését, a résztvevők tájékoztatását, szóróanyagokkal ellátását a jövőben az Expodom által felajánlott, kiváló minőségű, gyorsan összecsukható sátor segíti. A Magyar Rákellenes Liga küldetése: Olvass tovább...

Egyéb

Kékgolyó koncertsorozat XXI. – Szabó Marcell zongorázik

Legyen a vendégünk, jöjjön el és hallgassa velünk Szabó Marcell Junior Prima díjas zongoraművész előadását! Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Daganatsebészeti Központ (3-as épület aula). Műsor: Rahmanyinov, Prokofjev, Liszt, Debussy műveiből válogatás Mindenkit szeretettel várunk, a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gulyásparti Gyöngyössolymoson

Gyöngyössolymoson gyűltek össze a gyöngyösi tagok, hogy gulyásparti keretében tartsák meg összejövetelüket.