Az Egri és a Salgótarjáni Alapszervezet hetedik alkalommal szervezte közös rendezvényét a tagjai barátságának  megerősítése érdekében. 2017. június 9-én a Felsőtárkányi tó volt a találkozó helyszíne.

A vendégek megérkezése és az ünnepélyes megnyitó után egy kellemes túrát tettünk a Felsőtárkányi Erdei Kisvasúttal a Stimecz-házig és onnan egy órás sétával megközelítettük a Vöröskő-völgyön keresztül a Vöröskő-alsó forrását. Időszakos forrás lévén szerencsénk volt, hogy működött és a melegre való tekintettel ihattunk is belőle.

A kellemes kirándulásunk után a kisvonattal visszatérve kiindulásunk helyszínére, megebédeltünk, jókat beszélgettünk, énekelgettünk és fájó szívvel vettük tudomásul, hogy milyen gyorsan eltelt ez a nap.

Köszönjük a salgótarjániaknak és Strommer Pálné lelkisegély vezetőnek, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Reméljük jól érezték magukat, hisz mi mindent megtettünk, ami tőlünk telt, még a jó időt is megrendeltük.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vezetőségválasztás Egerben

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete Beszámoló és Vezetőség Választó Közgyűlését tartotta 2018. március 13-án. Elfogadásra került a 2017-es év megvalósult program és pénzügyi beszámolója valamint a 2018-as év program és pénzügyi tervezete. Az elnöknek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Globeathon – iskolai előadás Miskolcon a női daganatokról

Szeptember-október hónapban a világ számos országában tartanak Globeathon rendezvényeket, hosszabb sétát, egyéb programokat, felhívva a figyelmet a nőgyógyászati daganatok elleni küzdelem fontosságára, a nemzetközi összefogás jelentőségére. A rendezvény egy nemzetközi nőgyógyászati rákellenes összefogás része, melyből Olvass tovább...