2017.március 9-én a Babits Mihály Kulturális Központ „Csatár terem”volt a helyszíne a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség 2016.évet értékelő és a 2017.év feladatait meghatározó ünnepélyes állománygyűlésnek.

Meghívottak voltak (a teljesség igénye nélkül): a rendvédelmi szervek vezetői, társszervek vezetői, járási hivatalvezetők, Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség vezetői, mentőszervezetek parancsnokai,stb.

Civil szervezetek részéről a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezetének vezetője Szikla József kapott meghívást erre a rendezvényre.

Elöljáró fogadása és jelentéstétel során Dr. Balázs Gábor Tűzoltó Ezredes Igazgató engedélyezte Kiefaber Gábor tűzoltó alezredes részére az állománygyűlés levezetését.

Alezredes Úr részletesen beszámolt a történésekről, miszerint a kirendeltség az elmúlt év munkaprogramját sikeresen teljesítette. Külön kiemelten szólt arról a tényről, hogy a feladatok végrehajtását a lakosság és a civil szervezetek támogatása nagyban segítette. Név szerint említette a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet és a kirendeltség közötti nagyon jó munkakapcsolatot.

Maximálisan támogatták a Liga programjait, előadók, eszközök biztosításával, személyi állomány segítő együttműködésével stb. (A programok a teljesség igénye nélkül:

  • Diszkó balesetek-petárda tüzek: előadás sorozat szekszárdi középiskolások számára
  • 10 000 lépés az egészségért, Szekszárd és környéke teljes lakossága részére
  • Ne cigizz, inkább biciklizz, Szekszárd és környéke teljes lakossága részére
  • Fiatalokkal az egészségért szellemi vetélkedő szekszárdi középiskolások számára
  • Eseti előadásokhoz szakképzett előadó biztosítása, stb)

A rendezvény zárását megelőzően: Kiefaber Gábor Tű. Alezredes elismeréseket és jutalmakat adott át a személyi állomány legjobbjainak.

Dr. Balázs Gábor Tűzoltó Ezredes Igazgató megköszönte a jelenlévőknek a részvételt és az ünnepélyes értekezletet bezárta.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Felkészülés karácsonyra a szeretet jegyében

Béres-Fodor Judit református lelkész a Nagyatádi Alapszervezet vendége.

Alapszervezetek

Rákosmente Alapszervezet szórólapja és roll-upja

Elkészült a szórólap és a roll-up, legközelebb élőben az Újjászületés Alapítvány mellrák elleni sétáján tekinthető meg október 29-én.