Az Európai Méhnyakrák megelőzési Hét alkalmából a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet a KEVIKO Védőnői Szolgáltató KFT, Egri Családsegítő Alapítvány és az Egri Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya figyelemfelhívó rendezvényt szervezett a méhnyakrák megelőzése érdekében Egerben, az Agria Parkban.

A megjelentek, a védőnőktől és a szülész, nőgyógyász szakorvostól széleskörű tájékoztatást kaptak a  méhnyakrák megelőzéséről és a HPV oltás szükségességéről.

A program alatt gyerekeknek játszóház működött, valamint gyerekek, felnőttek együtt,  gyöngyfűzéssel hívták fel a figyelmet a méhnyakrák megelőzésére.

http://www.tveger.hu/2017/01/30/a-megelozesre-hivtak-fol-a-figyelmet/

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás

Kreatív klubfoglalkozás 4. Időpnt: 2018. szeptember 12. Vezeti: Poórné Mike Éva  A hatvani Segítő Szolgálat kreatív klubfoglalkozásán rózsákkal díszített asztali díszt készítettünk! Az asztalunk dísze lesz otthon. Szorgos kezek ügyeskedtek, közben vidáman cseverésztünk.

Alapszervezetek

Küldöttválasztó közgyűlés Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet június 29-én 14 órától küldöttválasztó közgyűlést tartott. 108 ligatagból 35 fő volt jelen. A közgyűlés határozatképtelen lett, a levezető elnök a közgyűlést bezárta. A 15 órakor kezdődő közgyűlés a megjelentek számától függetlenül Olvass tovább...

Alapszervezetek

V. Szent Ágota Nap Sárszentágotán

Szeretettel várjuk Sárszentágotán, az V. Szent Ágota Napon, május 27-én. Program: Motoros felvonulás Megnyitó Sebestyén Zoltán polgármester Siák Gáborné, a MRL Sárszentágotai Alapszervezet elnöke Szentmise Előadás: Horváth Zoltán György: Szent Agáta kultusza Nápoly környékén