Szeretettel gratulálunk Csohánné dr. Kovács Anna alapszervezeti elnöknek az elismerő oklevélért.

A 2016. nov. 25-én Siófokon megrendezett egész napos városi rendezvény keretein belül, este 7 órakor hagyományosan Város Napi Ünnepséget is szerveznek minden évben. Ebből az alkalomból a Kálmán Imre Kulturális Központ a helyi művészeti egyesületek, előadók, diákok részvételével kulturális műsort szervez, majd a polgármester megemlékezik a városról, felidézi a város életében jelentősebb állomásokat, történéseket. Ezen alkalmakkor díszpolgári okleveleket,emlékérmeket és polgármesteri  dicsérő okleveleket adnak át azoknak, akik a városért, a siófoki emberekért a maguk területén elismerésre méltó dolgokat tettek.

Örömmel tudatjuk, hogy az idén a 14 kitüntetett között van a Siófoki Alapszervezet vezetője, Csohánné Dr. Kovács Anna is, aki a Magyar Rákellenes Ligában, a daganatos betegségek megelőzése érdekében végzett munkájáért kapta az elismerő oklevelet egy gyönyörű csokorral együtt. A díjátadás a városházán fogadással fejeződött be.

Természetesen ez az elismerés a Siófoki Alapszervezetnek is szól, hiszen minden rendezvény, megmozdulás a tagjaink aktív közreműködése, támogatása nélkül  elképzelhetetlen lenne.

Nagyon örülünk és köszönjük  az elismerést, azt, hogy a város vezetése figyeli és elismeri tevékenységünket.”

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

VII. Szent Agáta Nap Sárszentágotán – “ma is a vértanúk korát éljük”

Sárszentágota Község Önkormányzata és a Magyar Rákellenes Liga Sárszentágotai Alapszervezete rendezte meg immár hetedik alkalommal a Szent Ágota Napot. Szent Ágota az emlőbetegek védőszentje, akihez fohászkodva gyűltek össze az ország számos pontjáról érkező zarándokok a Olvass tovább...

Alapszervezetek

A belső szépség az, ami lehetővé teszi, hogy szeresd magad, de a külső is fontos!

Napozás előtti bőrtisztítás A bőrünk káros napsugaraktól való megóvása az egyik legjelentősebb lépés, amit szépségünk érdekében tehetsz. Manapság már mindenki igyekszik megóvni a bőre szépségét napozás előtt, napvédő krémet használatával. A hosszú tél, az időjárás Olvass tovább...

Egyéb

Rózsaszín séta Kabán

Mariannak fontos volt, hogy a kabaiak is legyenek tisztában azzal, mit tehetnek az egészségükért