1. november 7-én tartottuk a „Nőkről Nőknek” szóló programunkat. A már szokássá vált kulturális műsorral kezdtünk, ahol a Montázs Mazsorett csoport táncában gyönyörködhettünk, majd egy verset hallottunk a NŐ-ről.

Ezután Dr. Tóth Lászlóné, a Budapesti Anita Hungária Kft. ügyvezetője tartott előadást „Nők szólnak a nőknek” címmel, és a mellrák, valamint műtét utáni rehabilitációjának lehetőségeiről beszélt.

A vendéglátást az Ózdi Egészségfejlesztési Iroda biztosította, amíg Alapszervezetünk néhány nőtagja felkészült a bemutatóra.

Tovább folytatódott a műsor. Lányaink soha nem próbált szerepet vállaltak, az Anita Hungária termékeiből a fehérneműk bemutatását. Végig nagy taps kísérte őket.

Nagy örömmel és megelégedettséggel zártuk műsorunkat, úgy éreztük, hogy sikerült új ismeretekre szert tennünk, és érezni, hogy milyen rejtett lehetőségek vannak bennünk, nőkben.

Cseh Istvánné
Borsodnádasdi Alapszervezeti vezető

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

VIII. Városi Sportos Egészségnap Salgótarjánban

 Gyönyörű tavaszi időben került megrendezésre 2019.03.30-án Salgótarjánban a Városi Sportcsarnokban a VIII. Városi Sportos Egészségnap. A rendezvényen meghívott partnerként most is, mint minden évben, jelen volt a MRL Salgótarjáni Alapszervezetének önkéntes csapata és a délelőtt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyösi előadás és séta mellrák ellen

A MRL Gyöngyösi Alapszervezet 2018. október 12-én figyelemfelkeltő sétára hívta a tagokat és a lakosságot. Sokan tartották fontosnak, hogy meghallgassák az előadást és végigsétáljanak az útvonalon. A készülődés után Hiesz Görgy, Gyöngyös polgármestere nyitotta meg Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvan – januári programajánló

        A Segítő Szolgálat programja: Stresszoldó foglalkozás  1/1 – Autogén trénig Időpont: január 18. hétfő Vezeti: Kiss Anett pszichológus, Hatvani Kórház Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u.16. Megbeszélés 1. – Heves megyei Olvass tovább...