Időpont: 2016. október 27. csütörtök ½ 14 óra
Előadó: Dr. Dóka Andrea bőrgyógyász, Hatvani Kórház
Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat, Hatvan, Balassi B. u. 16.

Minden bőrrákos ember meggyógyulna, ha a bőrrákot idejében, még a daganat tovaterjedése előtt felismernék és kezelnék – ezekkel a szavakkal kezdte előadását a doktornő. A bőrrák leggyakrabban világos és szeplős bőrűeknél fordul elő, fő kiváltó oka a napból érkező UV sugárzás.

Kötetlen hangulatú találkozón szó esett az anyajegyek elváltozásairól, elmondta a doktornő, hogy ha az anyajegyeinken elváltozást észlelünk, vizsgáltassuk meg bőrgyógyásszal.

Előadásában kitért a különböző bőrbetegségekre és azok kezelésére, szolárium használatára daganatos betegek esetében.

Beszélgetésünk során több kérdés vetődött fel pl.: a pikkelysömör gyógyításáról, a körömgomba gyógyításának  házi praktikájáról, korán ráncosodó bőrünk ápolásáról.

Az előadás végén  lehetőség volt megnézetni az anyajegyeket, bőrelváltozásokat. A kötetlen beszélgetés során senki nem távozott úgy, hogy ne kapott volna választ feltett kérdéseire.

19 fő vett részt az előadáson

Lazányi Jánosné

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyógyító mozgás, gyógyító kapcsolat

  A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének 35 fős csoportja az Egri Alapszervezet meghívására 2017. június 9-én autóbusszal utazott Felsőtárkányba. Kora reggel a Felsőtárkányi-tó partján, a kellemes környezetben kialakított szabadidős parkban már terített asztalokkal vártak Olvass tovább...

10EzerLépés Program

Folytatódik a 10 EZER LÉPÉS PROGRAM – Eger, június 12.

A Férfiak Hete alkalmából szeretettel várunk minden érdeklődőt 10ezer lépés programunkra Egerbe. Helyszín: Markhot Ferenc Kórház Refektórium Időpont: 2018. június 12. kedd, 13:00 óra Program: Dr. Szabó József urológus főorvos: A mozgás szerepet a prosztata Olvass tovább...