Futótársam 13 éve gyógyult meg a limfómából, jómagam pedig 6 éves szarkóma túlélő vagyok. A Rákliga egyik rendezvényén találkoztunk, ahol kiderült, hogy van egy közös pont az életünkben, az pedig a futás. Mindketten a kezelések befejezése után kezdtünk el futni, azóta rendszeresen versenyekre járunk, demonstrálva ezzel azt, hogy futni bizony szuperjó dolog. Hisszük, hogy a sport mentálisan hozzájárult a gyógyulásunkhoz, türelemre, kitartásra tanított minket.
Ahhoz, hogy minél több gyógyultat rá tudjunk venni az egészséges életmódra, megszületett az ötlet egy Futókör létrehozására.
Mindenkit várunk szeretettel keddenként délután 6 órakor a Margitszigeten, az Atlétikai centrum bejáratánál a Magyar Rákellenes Liga futópólójában. Szlogenünk: lefutjuk a távot, legyőzzük a rákot!

Jelentkezni nem szükséges, de azért írjatok a Liga FB oldalán, hogy tudjuk, alkalmanként hány főre számítsunk.
www.facebook.hu/rakliga

Bernadett és Zoli

Kategóriák: FutókörMozgás

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Torna a József Attila könyvtárban

Délutáni csevegés a József Attila könyvtárban (torna előtt – torna után). Ma 6 km-t sétáltunk és 8000 lépést tettünk meg.

Alapszervezetek

Gyalogtúra a Budai hegyekbe

A Magyar Rákellenes Liga Országos Gyalogló Idősek Klubhálózatának hatvani tagjaival gyalogtúrán vett részt 2018. április 20-án a Budai hegyekben. Úticélunk az Árpád kilátó volt, de előtte megpihentünk a Fenyőgyöngye vendéglőben, elfogyasztottunk egy finom ebédet, majd Olvass tovább...