A Salgótarjáni Alapszervezet tagjai a gyógyulás belső útjaival ismerkedtek egri és miskolci társaikkal.

Meghívást kaptunk az egri Regea Alapítvány 2016. július 16-i  „A gyógyulás útjai” című rendezvényére, amelyen tagjaink közül 19-en vettünk részt.

Kedves, baráti fogadtatásban  részesültünk és nagyon színvonalas, érdekes előadásokat hallhattunk:
Fodorné Vincze Anna interaktív előadása a gyógyulás belső útjait mutatta meg, Zacharné Helli Hajni a reikiről és keze gyógyító erejéről beszélt, amit a rendezvény ideje alatt sokan ki is próbáltak, Csiffáry-Vass Réka a családállításról tartott előadást, Gyulavári Kata lenyűgözően mutatta be a kineziológiát és a bensőnkben létező „gyermeket”, Czövek Zsuzsi a Ma-Uri masszázzsal és a tánc-meditációval ismertetett meg minket és közösen csináltunk egy meditációs gyakorlatot is, Psenyeczky-Nagy Klári a szavak erejéről, a kommunikációról az önérvényesítésről beszélt.

A program kerekasztal beszélgetéssel zárult, ahol önként jelentkezők meséltek betegségükről, átélt nehézségeikről, és hogy mi segítette őket a gyógyulásban, hogyan változtatta meg őket betegségük.

Jó hangulatú, közös ebéddel zártuk a napot és vettünk búcsút vendéglátóinktól és az egri és miskolci társainktól.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Téli túrák

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Az elmúlt időszakban csodálatos kirándulásokban volt részünk. A szerdai napokat most is közös kirándulásokkal töltöttük. Túráztunk: 2022. január 26-án, a Gyöngyössolymos északi szélén elterülő 388 m-es Kishegyen, melynek gerincén sétáltunk, majd Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Siófoki Alapszervezet a Rákellenes Világnapon

A Magyar Rákellenes Liga a hagyományosan évente megrendezendő Rákellenes Világnap-i megemlékezését 2017. febr. 03-án tartotta Budapesten az EMMI Nagytermében. Az ország minden részéből  érkezett alapszervezeti képviselők a rákgyógyítás terén elért legújabb eredményekről hallhattak előadásokat a Olvass tovább...