Az Egri Alapszervezet  2016 január 12-i rendezvényén  Fodorné Vincze Anna előadást hallgathatták meg az érdeklődők.

Gondolataink meghatározzák, hogyan érezzük magunkat – mondta az előadó. Leggyakoribb gondolatainkat a testünk szó szerint megvalósítandó utasításnak veszi. Vigyázzunk gondolatainkra, legyünk tudatosak! Töltögessük külső-belső kincses ládánkat! Gondolkozzunk pozitívan, azaz arra figyeljünk, ami VAN.

(Sem a múlt, sem a jövő nincsen…)

A változás értünk van, növekedhetünk belőle. A stressz, a krízis, a negatív érzések lehetőséget jelentenek számunkra a növekedésre.

A boldogság Szepes Mária szerint: „Legyél önmagad és járj a Te utadon, találd meg hozzá a társakat, és teremtsd meg a belső harmóniádat!” Legfontosabb nézőpont-váltás: tudod-e Isten szemén át nézni önmagadat? Kulcsszó a szeretet.

A boldogsághoz szükséges:

  • Kapcsold ki a telefont, a tévét, a számítógépet,
  • Vedd észre, amid van, légy hálás érte,
  • Lassulj le, legyél jelen,
  • Vedd kézbe a gondolataidat és a sorsodat,
  • Kezdjél el végre élni, végezz örömteli tevékenységeket, és tegyél másokért,
  • Engedd el azt, amit tudod, hogy el kéne engedned!

Kapcsolódó bejegyzések

Előadás

AZ IDŐ – Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány 9. Alapítványi találkozója

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány 9. találkozóján az időt járják körül az előadók. Ízelítőül: A jelen idő üzenete – az emlőrák gyógyszeres kezelése ma Az idő szerepe az emlőrákos betegségben Az idő mint megváltozott fogalom

Alapszervezetek

Civil Randevú Egerben

2018.január 12-én Civil Randevú volt Egerben, a megyeszékhelyen, ahol elismeréseket is adtak át. Ma, amikor a civil szféra politikai játékszer is, az egri helyzetet meg kell becsülni. Itt tényleges civil élet van, aktív közösségekkel. Sokan Olvass tovább...