A Közösségi Egészségszervezési Iroda meghívását elfogadva 2015. október 30-án 14:00 és 18:00 óra között a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete, más szervezetekkel, intézményekkel együtt részt vett az Egészségnapon.

Önkénteseink az emlőönvizsgálat oktatásával, a szűrővizsgálatok népszerűsítésével hívták fel a figyelmet az emlőrák megelőzésére.

Részt vettünk az 1000 lépés programon is.

Befejezésképpen egészségsétát tettünk és más szervezetek lufijaival együtt saját rózsaszínű lufijainkat is szélnek eresztettük a Nagytemplom előtt.

Kozempel Zsuzsa

MRL vezetőségi tag

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Testi, lelki feltöltődés augusztus 11-től 18-ig, a Bakonyszücsi Lelki Rehabilitációs Otthonban

Az Egri Alapszervezet 24 tagja csodálatos hetet töltött Bakonyszücsön a Katolikus Szeretetszolgálat  által üzemeltetett Lelki Rehabilitációs Otthonban. Változatos programon vehettünk részt az Otthon vezetőjének, Forsthoffer Erzsébetnek a jóvoltából. Különböző terápiás foglalkozásokon vettünk részt, pl.  zeneterápián, Olvass tovább...

Alapszervezetek

 Rákellenes világnap 2022.02.04-én, Gödöllő Főterén

A MRL Gödöllői Alapszervezete csatlakozott a Nemzetközi Rákellenes Unió felhívásához, miszerint a 2022.évi Rákellenes Világnapon a Méltányos Ellátásra hívjuk fel a figyelmet. A mi eszközünk a tagjaink lelkes tájékoztatásával, táncával felhívni a figyelmet a korra, Olvass tovább...

Alapszervezetek

10 éves a Rózsaszentmártoni Alapszervezet

Gubis Istvánné Manyus vezetésével 2008-ban alakult meg a Rózsaszentmártoni Alapszervezet. 10 év alatt nagyon sok, jó programot szerveztek, közösséggé kovácsolódtak. Gratulálunk jubileumukhoz és további jó programokat kívánunk nekik!