Fiatal Rákbetegek Klubja – szeptember 8.

2015. szeptember 8-án 18 órakor tartja következő összejövetelét a Fiatal Rákbetegek Klubja az Országos Onkológiai Intézet (1122 Budapest, Ráth György u. 7-9.) Tükörtermében. A foglalkozást Guczoghy Anna vezeti.

“Szeretnélek titeket meghívni egy művészetterápiás foglalkozásra. Ha a művészetterápia lényegét egyetlen mondatban szeretnénk kifejezni, akkor olyan önismereti út, mely a lelki tartalmak megjelenítését szolgálja a művészet eszközeivel. Az önismereti gyakorlatok és beszélgetések során szembenézhetünk önmagunkkal, rávilágíthatunk jellemző viselkedésmintáinkra, ezek gyökerére, és tudatosíthatjuk elfojtott érzéseinket. Így magunk dönthetünk arról, hogy minden jó úgy, ahogy van, vagy nekiállhatunk egy hatalmas átrendezésnek. A felismerésekhez azonban időre van szükség. Így egy “terápia” több alkalomból áll. A jelenlegi egy alkalomnak csak annyi a célja, hogy egy kis élményt és betekintést adjon a módszer gyakorlati alkalmazásából. Szeretettel várok mindenkit”.

Jelentkezni lehet: Keglovits Krisztinánál: keglovitskrisztina@gmail.com, 06 70 331 67 81

Kategóriák: Események

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

10 éves a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata

Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítőszolgálata 2017. június 29-én ünnepelte 10. születésnapját. A Grassalkovich Művelődési Házban megrendezett ünnepségre Egerből, Miskolcról, Debrecenből, Kabáról, Budapestről és a kistérség több Alapszervezetétől érkeztek kedves vendégek. Horváth Richárd, Hatvan város polgármesterének megnyitó Olvass tovább...