Évről évre többen csatlakoznak hozzánk

Séta az egészségért

I/8 program

2014. október 15

Az esős délelőtt sétára való időre változott délutánra. A megszokott helyen, a 2. sz. orvosi rendelő előtt gyülekeztünk, és innét tettük meg a közel 2 kilométeres utat a Közösségi Házig. Sokan voltunk, és a délelőtti eső sem tántorított el minket a sétától. Budapestről érkezett vendégünk, Winkler Violetta is velünk sétált.

Úticélunkhoz érve a Közösségi Ház előterében kulturigazgatónk köszöntötte Svikruháné Csépányi Márta festőnőt, aki a természet szépségeit mutatta be képein.

Ezután bevonultunk a nagyterembe, ahol dr. Hegedűs Zsuzsanna körzeti orvosunk beszélt a séta céljáról és az önvizsgálat fontosságáról. A program végén, a pályázati pénzen vásárolt mell modellen mutatta be az önvizsgálat módját, és gyakoroltatta az érdeklődőkkel az önvizsgálatot.

Őt követte vendégünk, dr. Eőry Ajándok természetgyógyász előadása a mozgás fontosságáról, a meridián torna hasznosságáról. Tájékoztatott, hogy mennyire szükséges a meridiánokból áramló energia-egyensúly helyreállítása. Vele érkezett a meridián torna Ózdi csoportja is, akik elénekelték indulójukat, és nemcsak bemutatták a 3-1-2 meridián tornát, hanem azokkal együtt tornáztak, akiknek még volt erejük a séta után ilyen aktív mozgást végezni.

A séta elérte célját, mivel évről évre többen csatlakoznak hozzánk,- teszik meg velünk a 2 km-es távot, – és felvilágosítást kapnak az egészséges életmódról, a megelőzés fontosságáról.

Cseh Istvánné elnök
Borsodnádasdi Alapszervezet

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Gyöngyfűzéssel a méhnyakrák ellen

Óvodások is fűzték a védelem szimbólumát a városi kórház betegei számára

Alapszervezetek

Ligagyűlés Siófokon

2023. 10. 16. A Siófoki Alapszervezet tagjai mai napon megbeszélést tartottak az év hátralévő programjainak kivitelezéséről!    

Egyéb

Örökmozgók Hete

Eleged van a bezártságból?  Petyhüdtek az izmaid? Kicsit tartasz még attól, hogy elkaphatod a vírust? Szívesen kimozdulnál otthonról, de még nem mersz nagyobb közösségbe menni? Sportoltál a karantén alatt is? Szeretnéd megőrizni az edzettséged? Tarts Olvass tovább...