Egy jó cél érdekében egy borsodi városban is lehet társadalmi összefogás és az összefogással sok beteg ember életét tehetik szebbé, könnyebbé.

Jótékonysági napok

2013. október 26-án 14 órától „Összefogással a mellrák ellen” címmel „Jótékonysági Sportnapra” került sor a miskolci Metropol Fitnessben. A szervező a Zumba Fitness, főszervező Major Anita és Major István volt.

A rendezvény célja az volt, hogy a mozgással, egészséges életmóddal összekötött délutáni program bevételével segítsék a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Segítő Szolgálatát.

A sportdélutánon résztvevőknek kényelmes öltözékben (valami rózsaszín ruházatban) és cipőben, sok folyadékkal kellett megjelenni. Ennek fejében önfeledt szórakozás várta a kicsiket és nagyokat. Régi tagok és érdeklődők több mozgásformát kipróbálhattak, több helyszínen. „Összefogás a mellrák ellen” címmel dr. Béres Emese, a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve Egészségfejlesztési Osztály megyei tisztiorvosa és Virág Judit, a MRL Miskolci Segítő Szolgálatának vezetője szólt a sportnapon megjelentekhez.

A résztvevők örömmel láthatták, hogy sokan csatlakoztak hozzájuk, ami mindenki számára egy pozitív visszajelzés volt arról, ha az emberek összefognak, akkor sok beteg ember életét tehetik szebbé, könnyebbé!

 

2013. december 15-én 17 órától a „Mert jónak lenni jó” országos adománygyűjtő napon „Jótékonysági Koncertre” került sor „Start a rák ellen” címmel. Az eseménynek a Sajószentpéteri Művelődési és Sport Központ adott helyet.

A rendezvény fővédnöke Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, főszervezője Zsíros László, szervezője Virág Judit volt.

Igen sokan álltak a rendezvény mellé, zenészek, sportolók – Hevesi Tamás, Miskolc Dixilend Band, Screen együttes, Balla Miklós, Hajdú Boglárka, Celláth Panna, Péteri Band, Hódi Klára és tanítványai, Bunyós Pityu, akik a műsort adták.

A zenés műsor, koncert ingyenes volt, a résztvevők adományát a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Segítő Szolgálatának és Miskolci Alapszervezetének ajánlották fel. Az esemény szervezői azt szerették volna megmutatni, hogy egy jó cél érdekében egy borsodi kisvárosban is lehet társadalmi összefogás.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

MAJÁLIS és CIVIL SOKADALOM HATVANBAN

Időpont: 2017. május 1. Helyszín: Népkert Az ünnephez kapcsolódóan már kora reggel megérkeztünk a helyszínre és azonnal nekiláttunk az előkészületeknek. A sátruk, főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, amit előző nap előkészítettünk. S miközben Lestyán Olvass tovább...

Egyéb

Közgyűlést tartottunk

A közgyűlésen 51 fő vett részt, megválasztottuk a küldötteket is

Egyéb

Egészségnap

Érdeklődő diákok, filmvetítés, tévhitek eloszlatása a Hatvani Bajza József Gimnáziumban