„A reményt soha nem szabad feladni, mert bárkit bárhogy ver a sors, ha ő elég erős, akkor talál kiutat és még boldogságot is.”

A „Hatvanon túl” című történet megható, tanulságos és igen szépen van megírva. Két ember sorsa, akik közül az egyik érintett a rákbetegségben, a másik hosszú házasság után a párját veszítette el emiatt. A történet párhuzamosan leírja, hogyan próbálták a veszteséget feldolgozni és a végén hogyan találtak egymásra. Nagyon sok rákbetegséggel küszködő embernek tudna ez a történet segítséget nyújtani a sikeres megküzdésben és abban, hogy a reményt soha nem szabad feladni, mert bárkit bárhogy ver a sors, ha ő elég erős, akkor talál kiutat és még boldogságot is.

Prof. dr. Simon Tamás
a Magyar Rákellenes Liga elnöke

KATI
Csak azt akartam, hogy szeressenek. Ha már a rák mégsem bírt megölni. Szerethet-e bárki úgy, mint nőt, hatvanon túl? A válasz a mi történetünk.

MIKLÓS
Öregségemre nem szándékoztam egyedül maradni, de, hogy úgy mondjam, nem ápolónőt kerestem.. A Szent Bibliában olvasni: az Úr „Ad neked párt, hozzád illőt”. Egy idő után kezdtem ebben kételkedni. De aztán tényleg megadta. Mekkora mázlista vagyok!

http://konyvaruhaz.info/hu_HU/hatvanon-tul

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Fülöp Bea: Életbe vágó válaszok – Korszakváltó interjúk a rákról

Miért ne lehetne, hogy a kórházi kezeléseket, a nyugati orvoslás orvosságalapú terápiáit a jól megválasztott szelíd gyógymódok kiegészítsék és támogassák? Miért ne lehetne, hogy a két szempontrendszer félúton találkozzon, ott, ahol a beteg félelmei és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ünnepváró Eleken

A Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezete a soron következő, decemberi taggyűlését december 13-án szerdán tartja a Városi Könyvtárban, mely egyben ünnepváró alkalom is lesz! Várunk minden tagunkat szeretettel!

Alapszervezetek

Angyaltársak Gyöngyösön

Gyöngyösön az Angyaltársak segítő társasága a rászorulóknak ruhaosztást szervezett. A szervezésben a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai is részt vettek.