2013. június 1-én, Gyermeknap alkalmából a Magyar Rákellenes Liga daganatos betegségből gyógyuló kisgyermekeket és családjukat hívott meg egy élményekkel teli, vidám napra a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

A meghívottak között voltak, akik vidékről érkeztek és volt olyan kisgyermek is, akit előző nap engedtek ki a kórházból. A kicsik és a nagyobbak is izgatottan várták a 11 órát, amikor a közel 100 fős csoport együtt átmehetett a bejárati kapu kőelefántjai között. A felújított és állandóan változó parkban mindenki megtalálta a számára legérdekesebb látnivalókat, az újdonságokat, vagy interaktív lehetőségeket. Sok rajongója akadt Ashának a kiselefántnak is. A látogatás hosszát mindenki saját erejéhez igazította, de valamennyien több órát töltöttek ebben a csodálatos környezetben.
Köszönetünket fejezzük ki a Fővárosi Állat- és Növénykert vezetőségének, hogy kedvezmények jegyek vásárlásával lehetővé tették, hogy a Magyar Rákellenese Liga ebben az évben is megörvendeztethette beteg gyermekek egy kis csoportját.

 

 

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Megküzdési stratégiák – A hit szerepe a gyógyulásban

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete, a Simonton Klub keretében második alkalommal szervez előadást 2013. március 26-án kedden, 16 órakor, amelyre minden érdeklődőt szeretettel meghív.

Egyéb

2013. februári programok

Egyesületünk budapesti programjai február hónapban a gyógyulófélben lévő, valamint gyógyult daganatos betegek és hozzátartozóik részére.

Alapszervezetek

Operettexpress Siófokon

A Liga tagjai 2021.10.27-én este beöltözve, hidegnek ellenállva részt vettek az Operett expressz város néző túráján. Száguldás  közben (kb. 20km/h sebességgel) Siófok híres szülöttének, Kálmán Imrének a legismertebb operáiból csendültek fel részletek. Jól éreztük magunkat, Olvass tovább...