„Ne vessz el a füstben, válaszd az életet!” címmel a Magyar Rákellenes Liga pályázatot hirdet az általános és középiskolások részére

Bizonyára mindannyian tapasztaljátok környezetetekben az egyre terjedő egészségkárosító szokásokat. Sokan vannak, akik elszomorító módon önpusztító életet élnek. Gondoljunk csak a dohányzásra, amellyel a „füstölgők” nem csak önmaguk, de a környezetükben élők egészségét is rombolják. De van esélyünk arra, hogy egy tisztább, egészségesebb, mosolygósabb világban éljünk!

Nem legyőzni, hanem meggyőzni kívánjuk barátainkat!

RAGADJ TOLLAT, CERUZÁT, ECSETET!

KÉSZÍTS PLAKÁTOT!

Egy plakát ezreket érinthet meg, és ösztönözhet jó elhatározásra.

Korosztályok:

I. Általános iskola alsó tagozat

II. Általános iskola felső tagozat

III.Középiskola

A plakát hátuljára kérjük, írd rá adataidat (neved, pontos lakcímed irányítószámmal, telefonod, e-mailed, iskolád neve, címe, tanárod neve).

Beküldési határidő: 2008. március 30.

Beküldési cím: Magyar Rákellenes Liga, 1507 Budapest, Pf.: 7.

Eredményhirdetés: 2008. májusban

Jutalom: értékes sporteszközök, könyvek, játékok

Információt kérhetsz az info@rakliga.hu e-mail címen, vagy a 06-1-225-1621-es telefonszámon.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Operettexpress Siófokon

A Liga tagjai 2021.10.27-én este beöltözve, hidegnek ellenállva részt vettek az Operett expressz város néző túráján. Száguldás  közben (kb. 20km/h sebességgel) Siófok híres szülöttének, Kálmán Imrének a legismertebb operáiból csendültek fel részletek. Jól éreztük magunkat, Olvass tovább...

Egyéb

Kerekharaszti Egészségvédelmi szűrőnapra

2013. április 25-én csütörtökön, Kerekharaszton Egészségvédelmi szűrőnapra várják a lakosságot a Polgármesteri Hivatal épületébe.

Egyéb

„Fizikai aktivitással és szűrésekkel az egészségért” a Férfiak Nemzetközi Hete alkalmából

Június 8-án a Férfiak Nemzetközi Hete alkalmából a Salgótarjáni Alapszervezet immár negyedszer egészségnapot szervezett a Salgótarjáni Járási Hivatal Népegészségügyi Intézetével együtt, a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban, Eötvös Mihály alpolgármester úr fővédnökségével.