2013. március 2. 8-18 óráig: Egészségnap a Városi Sportcsarnokban, ahol a szűréseket végezzük és Meridián tornát is bemutatjuk.

2013. március 19. 16 óra: Dr. Kenessey Andrea belgyógyász: „Újrakezdés. Élet az emlőrák után” című előadása, és az Anita Hungaria divatbemutatója, a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban.

2013. március 22. 10 órakor: Vetélkedőt középiskolás tanulók számára, „Oszlassuk el a tévhiteket a rákról!”címmel. Helyszín a Balassi Bálint Könyvtár (3100 Salgótarján, Kassai sor 2.)

2013. március 29. Részvétel a Mátraverebély-Szentkút Kegyhely Nagypénteki szertartásain
Önköltséges program, érdeklődjön: Kreicsi Mária Tel: +36-30-286-3422
E-mail: kreicsim@starjan.hu

Állandó programok:
A Sportklubunk minden csütörtökön 4 órától a József Attila Művelődési Központban fej-, nyak-, váll gyógytornát, és Meridiám 3-1-2 tornát tart.

Simonton tréning, a január 28-án indult két csoportnak, hétfőnként és keddenként 14. órától a József Attila Művelődési Központban (10+1 alkalommal).

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Az emlő rekonstrukciója

Napjainkban a daganatos betegségek eredményes gyógyításának a módja a műtéti beavatkozás, amely során a daganatokat el kell távolítani a páciens testéből a környező szövetek kisebb-nagyobb részével együtt. Az ilyen eljárás során sajnos a női test Olvass tovább...

Egyéb

Batyus farsang Debrecenben

Február 13-án tartotta farsangi mulatságát a Hívás klub.

Egyéb

Rózsaszín séta a mellrák ellen, a nőkért

Többszázan vettek részt a harmadik alkalommal megrendezett sétán