A MRL Egri Alapszervezete a Férfiak Nemzetközi Hete alkalmából minden év  júniusában – urológus szakorvos előadásával – szűréssel egybekötött rendezvényt szervez.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy felhívja a figyelmet az évenkénti körülbelül 4000 prosztatarákos megbetegedésre, hisz a korai felismeréssel eredményesebb gyógyulást lehet elérni, csökkenteni lehet a korai elhalálozást.

Minél korábban ismerjük a bajt, annál eredményesebb a gyógyítás.

Ebben az évben dr. Szabó József, az Egri Markhot Ferenc Kórház urológusa tartott előadást a férfiakat érintő urológiai daganatokról, majd tanácsadásával segítette a szűrésen résztvevőket.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Koronavírus helyzet a beteg szemszögéből – Salgótarjáni Egészség Klub

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2021. január18-i Egészség Klubjának témája a koronavírus helyzet a beteg szemszögéből volt.. A felkért előadó, Lukács Józsefné diplomás ápoló, egészségügyi szakmenedzser volt. A vetítettképes előadás előzetesen video formájában került Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ne gyújts rá! – Füstmentes Világnap a Fórumban

A Füstmentes Világnapon 2017. november 16-án a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete, a Kortársak az Egészséges Fiatalokért Egyesülete, a Debreceni Orvostanhallgatók Egyesülete és az Ökomenikus Segélyszervezet egészség délutánt szervezett a Fórumban. Évek óta arra kérik Olvass tovább...

Alapszervezetek

Őszi színek festése

A RákÁSZ Kézműves klubjában már az őszt idézik a képek.