Alapszervezetünk néhány tagja – immáron sokadik alkalommal – 2016. június 04-én részt vett a Siófokon minden évben megrendezendő Tour de Pelso kerékpár versenyen. Minden évben vérnyomás-, vércukor, testtömeg index- és húgysav méréseket végzünk a versenyzők igényének megfelelően. Az átlagostól eltérő mérési eredmények esetén  tanácsadással segítünk azok javításán. Ezen kívül célunk volt a Liga tevékenységének  és kiadványainak népszerűsítése.

Ez a verseny a Balaton körbe kerékpározásáról szól. Idén is több száz, a  kerékpározást kedvenc sportnak tekintő  férfi és nő jelentkezett a megmérettetésre az ország minden pontjáról.

3 különböző időpontban indult a Start a megtenni kívánt kilométerektől függően reggel 9 órától.

Az indulás előtt dr. Lengyel Róbert Polgármester köszöntötte a városba érkezett sportolókat.

A versenyzők visszaérkezésére várva a jelentős számú közönséget ezúttal Kasza Tibor és Gájer Bálint énekesek szórakoztatták és többféle kerékpáros akrobatika és egyéb szórakozási lehetőség is várta őket.

A kerékpárosok visszaérkezésük után ingyenesen  ebédelhettek  és lehetőségük volt végtagjaik ingyenes masszíroztatására is.

A rendezvény gyönyörű, napsütéses időben, jó hangulatban, kellemesen telt, amihez  kereskedők is hozzájárultak különböző portékáik kínálatával.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kékestető – Mátraháza – Sástó túra

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Túrázós, örökmozgó tagtársainkkal úgy indultunk útnak január 19-én, szerdán, hogy felmegyünk busszal Kékestetőre és lefelé jövet ki meddig bírja, addig gyalogol. Természetes havat – sajnos – nem sokat találtunk Kékesen, de Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet karácsonyi ünnepsége

2020-01-05 Békében, szeretettben töltöttünk el egy szép, karácsonyi hangulatot árasztó délutánt 2019. december 20-án a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival, vendégeivel. A karácsonyi ünnepségen Horváth Richárd polgármester köszöntőjében kiemelte: az ünnepek alatt több idő jut elgondolkodni Olvass tovább...

Alapszervezetek

A belső szépség az, ami lehetővé teszi, hogy szeresd magad, de a külső is fontos!

Napozás előtti bőrtisztítás A bőrünk káros napsugaraktól való megóvása az egyik legjelentősebb lépés, amit szépségünk érdekében tehetsz. Manapság már mindenki igyekszik megóvni a bőre szépségét napozás előtt, napvédő krémet használatával. A hosszú tél, az időjárás Olvass tovább...