Az Egri Alapszervezet áprilisi 12-i rendezvényén  megemlékeztünk a Nemzeti Rákellenes Napról, dr. Dollinger Gyula sebész szakorvosról, aki a hazai rákkutatás úttörőjének számít.

E nap lényege, hogy az emberek küzdjenek a rákbetegség ellen és felébresszék saját felelősségüket magukban. Erre hívta fel a figyelmet dr. Tóthné Lacza Zsuzsanna is, aki előadásával megerősítette, hogy a rákkal szembe kell tudni nézni. A rák problémája senkit sem hagyhat közömbösen! Beszélni kell róla. Hinni kell a gyógyulásban és abban, hogy képesek vagyunk kezünkbe venni sorsunk alakulását.

Emlőműtéten átesett betegeknél ez nem könnyű feladat – mondta előadónk. Erős hit, bátorság és a megváltozott testkép elfogadása nagyon fontos a test és a lélek gyógyulásához.

Ehhez viszont nagy segítséget nyújtanak a műtét utáni különféle kiegészítők,  amelyek viselésével jobban érezzük magunkat, hamarabb elfogadjuk betegségünkből adódó hiányosságainkat.

Köszönjük dr. Tóthné Lacza Zsuzsának, hogy eljött Egerbe és hallhattuk értékes előadását és  tanácsait.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vonatozás Budapestre

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Csodás ajándékot kaptak a Gyöngyösiek advent harmadik vasárnapján, december 11-én a MÁV-tól. Az ezen a napon életbe lépett vasúti menetrendi változásoknak köszönhetően közvetlen összeköttetés – eddig Vámosgyörkön át kellett szállni – Olvass tovább...

Alapszervezetek

Meghívó nőnapi ünnepségre Hatvanba

Ez vagyok, és ezt teszem: A cselekvés éve! A Hatvani Alapszervezet szeretettel és színes műsorral várja az érdeklődőket   Nőnapi ünnepségére Időpont: 2019 március 8. péntek 14 óra Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház (Hatvan, Kossuth L.u.24.) Támogatóink: Hatvan Olvass tovább...