A Gyöngyösi Alapszervezet 2024.06.07-én sportnapot rendezett Mátrafüreden.
Már régóta terveztük, hogy megrendezzük a sportnapot. Sok fejtörést okozott a helyszín kiválasztása. Meg is találtuk Mátrafüreden a Bene házban, a Mátra hegység déli oldalán (tengerszint felett 320-390 méteren).
A Hatvani-, Ecsédi- és Gödöllői alapszervezet tagjai eljöttek egy jókedvű, játékos összejövetelre. Volt zsinóron séta, kislabda vivés kanálban, kislabda gurítás floorball ütővel, babzsákkal célbadobás, babzsákkal fejen séta, kosárlabdával hullahopp karikán átdobás, kosárlabdával fej fölött hátraadás és a lábak közötti visszagurítás.
Pesti vendégek és a gyöngyösi polgármesteri képviselő is színesítették a jókedvű társaságot. Házigazdaként finom süteményekkel, zsíroskenyérrel, üdítővel, kávéval, többféle gyümölccsel kínáltuk a ligatársakat. Reméljük, mindenki jól érezte magát. Köszönjük a résztvevőknek a lelkes közreműködést.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke
Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Egri Alapszervezet októberi programja

Minden eddiginél többen vettek részt az egri szalagos sétán. A főiskola hallgatói flashmob-bal hívták fel a figyelmet a szűrővizsgálaton való részvételre. A séta résztvevői elismert szakemberektől hallottak a betegségről és a szűrővizsgálatok fontosságáról. A megmozdulásról Olvass tovább...

Egyéb

… a diagnózis elsőre daganat volt…

Kíváncsi a végére?Nézze velünk!