A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat csatlakozott a Halápi Gyermekekért alapítvány Gyermeknapi programjához, kézműves foglalkozással.

Kérésünkre a debreceni lelkes motoros csapat egy része is velünk tartott, hogy közösen színesítsük a rendezvényt.

Nem is maradt el a siker, mindkét program iránt nagy volt az érdeklődés gyerekek és családok részéről is.

Nagyon köszönjük a motorosoknak, hogy hívó szavunkra szabadidejüket feláldozva velünk tartottak, sőt volt, aki még a tavaly kapott rózsaszín pólót is magával hozta.

Az önkéntes segítőink is hatalmas köszönetet érdemelnek, hiszen szabadnapjukat áldozták a programért, amely fáradságos munkával járt.

Örülünk, hogy remekül hozzájárulhattunk a vidám gyermeknaphoz!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat szeptemberi programja

A Segítő Szolgálat programja: Cím: Hatvan, Balassi Bálint út.16. Nővérszálló 1. emelet Természetjárók klubjának programja: Bakancstúra Kékestetőre Időpont:  2017. szeptember  5. kedd Indulás: Gyöngyösre  8 óra 20 perckor induló Volánbusszal Stresszoldó csoportfoglalkozás: 2/1. Időpont: 2017. szeptember 11. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszín rendezvény Gyöngyösön

Gyöngyösön is megrendezésre került a mellrák ellenes figyelem felkelő rózsaszín séta 2023. október 13-án. Meghívott vendégeink, dr. Watti Jezdancher orvosigazgató-helyettes, dr. Szén Gabriella képviselő, Gősiné Lusztig Ildikó a MRL képviseletében. A köszöntők és érdekfeszítő beszédek Olvass tovább...