Időpont: 2023. március 12. szerda 14 óra
Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat Nőnapi ünnepségét a hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola tanulói csodás énekműsorukkal nyitották meg.

A megnyitót követően Horváth Richárd polgármester úr és Rozványi Balázs a MRL elnöke ünnepi köszöntője következett, majd átnyújtották a jelenlévő kedves nőtagjainknak a csodálatosan szép virágokat a Liga és az Önkormányzat nevében.

Alapszervezetünk férfi tagjai következtek a virágok átadása után szép verscsokraikkal, köszöntve Nőnap alkalmából tagtársaikat.

Meglepetés vendégeink voltak az Ecsédi asszonykák! Fergeteges vidám műsoruktól a nézőközönség hangos nevetésétől, zengett a Művelődési Ház!  Ezúton is KÖSZÖNET!!!

A színes műsort követően a divatbemutatónkon szebbnél szebb ruhákat öltöttek fel lányaink és boldogságtól sugárzó arccal vonultak fel a vörös szőnyegen.

Vidám, szép délutánt töltöttünk együtt a hatvani, lőrinci, boldogi, zagyvaszántói, gyöngyösi, budapesti és ecsédi barátainkkal.

Lazányi Jánosné elnök

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta, közgyűlés, jubileum Borsodnádasdon

Az őszi mellrák elleni sétánkat 2021. szeptember 13-ra tűztük ki. Azért kora ősszel, mert tartottunk a Covid19 vírus bármely időben történő berobbanásától. A sétán sokan részt vettek. Velünk sétált Gaál Imre is – a MRL Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyalogtúra Hatvanban

“Bármilyen tehetséged van, használd azt: az erdő is nagyon csendes lenne, ha csak azok a madarak énekelnének benne, akik a legjobban tudnak énekelni.” (Henry van Dyke) Időpont: 2016. május 18. Vezette: Lazányi Jánosné A borús, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egy nap a nőkért

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya figyelemfelkeltő sétát és programot szervez az emlőrák és méhnyakrák elleni harc jegyében, melyre tisztelettel meghívjuk Önt a barátaival, munkatársaival együtt. Az esemény Olvass tovább...