„ Vannak olyan kitüntetések, amelyekhez pénz jár. Ez nem olyan, ami pénzzel jár. Mert vannak olyanok, amelyek emelik egy ember rangját és vannak olyanok, amelyeknek az emberek emelik a rangját, akik kapják.” (Fehér Klári)

A Debreceni önkéntesekkel már igazi ünnepi örömteli hangulatban találkoztunk a Karakter kávézóban kedden délután.

Mosolygós, vidám embereknek köszönhettük meg a gyakran erőn felül is nyújtott segítséget.

Bár önkéntes munka, nem vártak érte semmi viszonzást, de nagyon jól esett mindenkinek a figyelmesség, az, hogy a Magyar Rákellenes Liga budapesti vezetősége is számon tartja, értékeli és megköszöni erőfeszítéseiket.

Elhangzott az is, hogy legnagyobb kitüntetést azok néha könnyes, hálás tekintetek adják, amiért ennek a munkának értelme van. Ez ad erőt mindenkinek tovább folytatni ezt a nemes feladatot!

A jövő évvel kapcsolatban új javaslatok, tervek születtek, amelyek majd új lendületet adhatnak ennek a csodálatos hivatásnak.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ez vagyok és ezt teszem a rák ellen – általános iskolai vetélkedő

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat beszámolója Rákellenes Világnap – február 4. – Általános iskolai vetélkedő – Ez vagyok, és ezt teszem a rák ellen: A cselekvés éve A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani mozgásos programok

Májusban is sikeresen folytatódnak ingyenes mozgás programjaink! Teremtorna, Meridián torna, Nordic Walking túránk, Szenior örömtáncunk! Mert együtt lenni, mozogni jó!  

Alapszervezetek

Áprilisi hírlevél – Hajdúszoboszlói Alapszervezet

  PROGRAMOK: NEMZETI RÁKELLENES NAP IDŐPONT: 2017. 04. 10. HELYSZÍN: Budapest, EMMI konferencia terem MRL központi rendezvénye  LELKÜNK BÉKÉJE- TESTÜNK EGÉSZSÉGE II. RÉSZ / több blokkból álló tréning/ IDŐPONT: 2017.04.18. (kedd) 15:30 óra HELYSZÍN: JEC Olvass tovább...