A MRL Salgótarjáni Alapszervezet áprilisi Stresszoldó Klubjának programja egy könyvbemutató volt.

A könyv szerkesztője betegség miatt nem tudott jelen lenni, így a REGEA Alapítvány elnöke, Psenyeczky-Nagy Klára címzetes főiskolai docens beszélt a könyv születésének körülményeiről és szerzőiről vetítettképes és szóbeli előadás formájában.

Ezután kerekasztal beszélgetés formájában folytatódott a program, ahol a szerzők közül néhányan fel is olvastak történeteikből.

Az esemény a REGEA tagokról készült vidám zenés rövidfilm vetítésével zárult, melyet a miskolci színház ruhatárában forgattak.

Mindenkit érzelmileg megérintő, nagyon hasznos program volt.

Köszönjük a felkészült előadónak és az érintetteknek, akik vállalták, hogy beszélnek a betegútjukról!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szakmai továbbképzésen vettünk részt Budapesten

A Magyar Rákellenes Liga az alapszervezetei  részére 2015. június 2-án szakmai továbbképzést tartott Budapesten, melyen  Siófokról 7 tagunk vett részt. A daganatos betegségek fajtáiról, tüneteikről, a kezelési módokról és  mellékhatásaikról, illetve  a gyógyulási folyamatokról a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mozgással lelkünk egyensúlyáért – Salgótarjánban

Idősebbek is elkezdhetik…2017. február 27-én, hétfőn Szarvas Zsuzsika testnevelő tanár tartott tornát a Salgótarjáni Alapszervezet Stresszoldó klubjában. Huszonegyen relaxáltunk, meditáltunk és mozogtunk.    

Alapszervezetek

Gyalogolj velünk! Debreceni séta

Június 8-án 14 órakor gyülekeztek a Medgyessy sétány elején klub és liga tagjaink, a kánikula ellenére 16 fő. Indulás előtt rögtönzött klubfoglalkozást tartottunk. Megválasztottuk a június 29-i közgyűlésre a küldöttválasztáshoz a Jelölő bizottság tagjait. Megbeszéltük Olvass tovább...