Kedves Adományozónk!

Kérjük, adód 1%-ával segítsd a Magyar Rákellenes Liga munkáját 2023-ban is! Köszönjük!

Adószámunk: 19653417-2-43 

https://www.youtube.com/embed/yG4agy0j1PI” data-wplink-url-error=”true”>[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yG4agy0j1PI?version=3&rel=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&fs=1&hl=hu-HU&autohide=2&wmode=transparent]

A rendelkezést legkésőbb 2023. május 20-áig az szja bevallás részeként vagy attól függetlenül is megteheted:

Elektronikus úton: amennyiben rendelkezel elektronikus tárhellyel, nyilatkozatodat a legegyszerűbb módon így nyújthatod be:

  • az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
  • az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 22EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíron postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen illetve meghatalmazott útján nyújthatod be:

  • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
  • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon 
  • a 22 EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
  • amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2023. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Letölthető, a Magyar Rákellenes Liga javára rendelkező nyilatkozat

Letölthető 22EGYSZA kitöltési útmutató:

Abban az esetben, ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott útján kívánod benyújtani, a meghatalmazottnak a nyilatkozathoz csatolnia kell a magánszemély által adott, a nyilatkozat benyújtására jogosító meghatalmazását.

Fontos, hogy az azonos kedvezményezett körbe tartozó szervezetek közül csak egy javára lehet érvényesen rendelkezni. Figyelni kell arra, hogy nem érvényes a rendelkezés akkor sem, ha a nyilatkozat nem tartalmazza a kedvezményezett adószámát, az adatok tévesek, olvashatatlanok, vagy az adózó az adóját a rá vonatkozó törvényes határidőig nem fizeti meg.

Adószámunk: 19653417-2-43

Amennyiben nem tudod az 1%-ot felajánlani, másként is támogathatod munkánkat rendszeres, vagy egyszeri adománnyal: https://rakliga.hu/tamogatas/

Köszönjük támogatásodat!

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Szűrések a III. Salgótarjáni Városi Sportos Egészségnapon

Összefogással az egészségünkért – Ingyenes egészségügyi szűrések a sportnapon 

Alapszervezetek

Merjünk nők lenni! – Nőnapi séta az egészségért Sárszentágotán

2016. március 6-án a Szent Ágota zarándokhelytől indultunk sétára azzal a céllal, hogy felhívjuk a figyelmet az egészség megőrzése és a szűréseken való részvétel fontosságára. A kultúrházban kis vendéglátással fogadtuk a résztvevőket, ahol gondolatébresztésként a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Debreceni programajánló – 2019. november

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60. Női Egészségmegőrző torna Minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna Olvass tovább...