Rákellenes Világnap – 2023. február 04.

A Rákellenes Világnap alkalmából most nem egy közös nagy sétát szerveztünk, hanem ki-ki a lakókörnyezetében, külön kis csoportokban vagy egyedül sétált, de volt, aki otthonában tornászott, jógázott vagy egyéb mozgásos tevékenységet végzett.

Többen regisztráltunk, de inkább az otthoni mozgást választottuk, ugyanis kicsit elijesztett bennünket a meteorológiai jelentés, miszerint nagyon erős szél volt várható, sőt a Katasztrófavédelem arra intette a lakosságot, hogy maradjunk itthon. Sajnos sok helyen az országban nem volt alaptalan a figyelmeztetés.

Bízunk benne, hogy az idei Rákellenes Világnap szlogenjének üzenete „Méltányos ellátást mindenkinek – a megelőzéstől a rehabilitációig” minél szélesebb körben meghallgatásra, figyelemre talál.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gégések klubösszejövetele Miskolcon

MRL Miskolc 2018.10.17. Gége klub A Gége klub mai foglalkozásán a megváltozott munkaképességű személyek részére nyújtható szolgáltatásokról, támogatásról (foglalkozási-szemléletformáló-érzékenyitő szolgáltatásokról, adaptációs támogatásról) tartott előadást Jármai Ágota tanácsadó, amit kérdezz-felelek követett.

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás Hatvanban – 1/5. alkalom

Időpont: 2016. május 11. Vezető: Kiss Anett pszichológus AUTOGÉN TRÉNING Mai foglalkozásunkon választ adtunk az előző hónapban feladott házi feladatra. 1. Mi melegít fel? 2. Hogyan árasztanak el a gondok,hogyan tudom megoldani? Nagyon sokan az Olvass tovább...