Megtartottuk az október havi taggyűlésünket 2022. október 3-án, ahol a fő napirendi pontunk a mellrák elleni rózsaszín séta megbeszélése, lebonyolításának menete volt, mely október 7-én, pénteken 16 órakor lesz.

14 órakor foglalhatjuk el a Mátra Művelődési Központban a rendezvény helyszínéül kapott termet, amit a korábban közösen elkészített dekorációs anyaggal (rózsaszín kartonból készített, a mellrák elleni küzdelem jelképévé vált masnik, szintén kartonból készült rózsaszín virágok) alkalomhoz illően feldíszítünk.

A továbbiakban szó esett még az alábbiakról.

  • Az egri rózsaszín sétán is részt veszünk egy páran október 11-én, kedden 13 órakor.
  • Újra indul a 10 Ezer Lépés Program, a „45 nap alatt a Föld körül” kilométergyűjtő akció a prosztatarákos betegekért, melyhez idén is csatlakozunk.
  • Novemberben 10 éves lesz az alapszervezetünk, szeretnénk méltóképpen megünnepelni, amihez ötleteket keresünk. A születésnapi megemlékezést november 7-re tervezzük.
  • Végül, de nem utolsósorban Bognárné Faragó Ágota meghívta a tagságot egy őszi, szalonnasütéssel egybekötött baráti beszélgetésre Zsóriba, a nyaralójukba.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás, rózsaszín sétákon részvétel

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai és újra Norbi túrán vettek részt. Útvonal: Szilvásvárad és környéke. Részt vettünk az ecsédi és egri mellrák ellenes rózsaszín rendezvényen.  Köszönjük a meghívást.

Egyéb

A kérdések csak jöttek…

„Kerekasztal beszélgetés a diagnózis és a terápia során felmerülő kérdésekről” címmel tartotta áprilisi klub rendezvényét a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 16-án a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban.

Alapszervezetek

RÁKELLENES VILÁGNAP – MOZOGJ, CSELEKEDJ!

A Salgótarjáni Alapszervezet is csatlakozott a Liga felhívásához : Sétálj, fuss, mozogj velünk 30 percet a Rákellenes Világnapon, február 4-én! A Rákellenes Világnap alkalmából a pandémia miatt most más formában zajlottak országszerte az események. Szerencsére Olvass tovább...