“A Magyar Rákellenes Liga Hajdúszoboszlói Alapszervezete a Művelődési Központtal közösen szervezett programján a szűrések fontosságára, a tudatformálásra is felhívták a figyelmet.A hónap végéig látogatható tárlaton az emlő, tüdő és a vastagbélrákról tájékozódhatunk.”

A megnyitón prof. dr. Simon Tamás elnöki elismerő oklevelet adott át Miklós Jánosné alapszervezeti elnök részére a Magyar Rákellenes Liga Hajdúszoboszlói Alapszervezetben nyújtott önkéntes, lelkiismeretes, odaadó munkája elismeréséül. Elismerő oklevelet pedig a szervezet azon tagjai kaptak, akik tevékenyen részt vettek az alapszervezet munkájában, önzetlen, önkéntes, példamutató munkájukkal járultak hozzá, hogy a szép városi kitüntetést – Kenézy Gyula Díjat – elnyerhessék. A Liga programjait nélkülük ilyen színvonalon nem lehetett volna megvalósítani.

http://www.hvtv.hu/musorok/2015/10/24/testkozelben-a-rak-interaktiv-kiallitas

Kapcsolódó bejegyzések

Események

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben – XIV.

2015. november 12-én 16 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját egy kis koncertre. Fellépő vendég Szabó Marcell zongoraművész.

Alapszervezetek

Debreceni júliusi programajánló

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat Július 4.  (csütörtök)  09:00 – 14:30 óra Dorcas tábor általános iskolás résztvevőinek Rákliga önkéntesei programot biztosítanak Helyszín: Debrecen- Erdőspuszta Dorcas Kemping Szervező: Boros Csabáné Résztvevők: táborlakók, önkéntesek  Július  9.  (kedd)  Olvass tovább...

Rózsaszín október

GoPink 5. éve! Csiperke- és laskagombával a mellrák ellen!

GoPink kampány- termesztett gombával a mellrák elleni kampányban Az mellrák a magyar nők körében a leggyakrabban előforduló daganatos betegség. Magyarországon évente közel 8000 új beteget diagnosztizálnak. A betegség az 50-65 év közötti nőknél fordul elő Olvass tovább...