A Magyar Rákellenes Liga Gödöllő Alapszervezet ,,Add tovább a mosolyodat” közössége is részt vett a Richter Egészségnapon, Gödöllő főterén.
Önkénteseink a mell-önvizsgálat tanácsadáson segítettek. Mell- és here mulázsaink nagy sikert arattak minden korosztály számára, hiszen az élethű modelleken  kitapinthatták a kóros elváltozást. Felhívtuk a figyelmet az önvizsgálat fontosságára. Lényeges feladatot láttunk el a felvilágosítás és megelőzés terén.
Varga Anna MRL-GDL Önkéntes

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Test és lélek összeér – erdőfürdő a Valkói erdőben

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezet “ADD TOVÁBB A MOSOLYODAT” közösségének Lelkisegély csoportja 2021. május 16-án vasárnap, a Lelki Elsősegély Szolgálatok Világnapján “Piknik kosaras”, ismerkedős, meditációs, jógás, dallam programos erdő sétát tartott hagyományindító jelleggel. Helyszín: Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Covid betegség otthoni és intézményi ellátásának fizioterápiás lehetőségei

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet májusi Stresszoldó Klubjának felkért előadója Vitek Imola, a Szent Lázár Megyei Kórház gyógytornásza volt. Az egyórás programban először nagyon érthető, színvonalas vetítettképes előadást hallhattunk a Sarzs 2 vírusról, az általa okozott Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Hatvani Segítő Szolgálat nyilvános Gyógy- és Meridián tornája a Grassalkovich Művelődési Ház udvarán. A lelkes kis csapat a meleg és a közeledő vihar ellenére is tornászott!