A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Kis csapatunk úgy döntött, hogy az április 27-i szerdát nem túrázással töltjük, hanem – gondolva azokra a társainkra, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak túrázni – ismét fürdőzni megyünk Bükkszékre.

Ezúttal is úszással, szaunázással, sókamrázással és nem utolsósorban – enyhítve fájdalmainkat – kellemes Salvus gyógyvizes fürdőzéssel töltöttük a napot, de volt, aki az élménymedencében élvezte a pezsgőfürdő, dögönyöző, nyakzuhany jótékony hatását.

A bükkszéki sókamra más szóval inhalatórium az ország legkülönlegesebb sókamrája, ahol sűrített levegővel valódi Salvus vizet porlasztanak a helyiségbe s az így keletkezett ködpárát lélegzik be főleg az allergiás, asztmás betegek.

Mindannyian kellemesen elfáradva, de mégis felfrissülve, újult erővel érkeztünk haza.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nagyatádi rózsaszín séta

A Nagyatádi Alapszervezet 15 éve szervezi meg a rózsaszín szalagos felvonulást, hogy felhívják a figyelmet az emlőszűrésen részvételre. Fontos, hogy az üzenetet minél több Somogy megyei nőhöz eljusson, hiszen a szűrésre behívottak – az országos Olvass tovább...

Alapszervezetek

Séta a Limfóma Világnap alkalmából Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet beszámolója Szeptember 15-én 11 órától gyülekeztek a ligatagok a Klinika villamos-megállóban, ahol mindenki kapott egy zöld kitűzőt. Hajdúböszörményből két 80 éves ligatagunk is bejött, valamint egy Hajdúszoboszlóról. 11:30 órakor elindult a csapat Olvass tovább...