A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

A Nemzeti Rákellenes Napi (04.10.) mozgásunkat úgy terveztük, hogy összekötjük a Mátrafüredi Részönkormányzat által meghirdetett erdőtakarítással. Az időjárás azonban közbeszólt és az erdőtakarítást elnapolták egy későbbi időpontra.

Mi (7 bátor ember) fittyet hánytunk az időjárásra, és mert éppen nem esett az eső, elindultunk Mátrafüredre, hogy eleget tegyünk a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából vállalt feladatunknak, immár erdőtakarítás nélkül.

Az idő nem volt kegyes hozzánk, hol jobban, hol kevésbé esett az eső, de jót sétáltunk és jól éreztük magunkat, sőt még trambulinoztunk is az újonnan átadott játszótéren, valamint kipróbáltuk a felnőtt fitnesz eszközöket is.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvan – Nordic walking túra 1.

Időpont: 2019. március 19. Túravezető: Gazda Györgyné önkéntes 2018-ban Szednák Gábor oktató szerettette, tanította  meg velünk e mozgást.Az elsajátított technikát idén már a gyakorlatban mi is kipróbáltuk, hasznosítottuk. Elindítottuk alapszervezetünknél is a nordic walking túrákat. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Felkészülés karácsonyra a szeretet jegyében

Béres-Fodor Judit református lelkész a Nagyatádi Alapszervezet vendége.

Alapszervezetek

Melanoma szűrés Debrecenben

Még a tervezés időszakában felvetődött, hogy egy forró nyári napon szervezzünk ingyenes melanoma szűrést. Az elhatározást tett követte. Felvettük a kapcsolatot a Kerekestelepi Termálfürdő ügyvezetőjével, György Zoltánnal. A fürdő igazgatója örömmel vette megkeresésünket és engedélyezte Olvass tovább...