2022.03.26-án  a Kiliti Íjász Egyesület  a Kiliti Református Gyülekezet és a MRL Siófoki Alapszervezet összefogásával családi Húsvétváró napot szerveztünk.
A gyerekek a szülőkkel együtt igen tartalmas órákat tölthettek el. (10 órától 15-óráig). Az időjárás kegyes volt, igazi tavaszi ragyogó napsütés. A liga tagjai a kreatív asztalnál a fogápolás, a zsákbanfutás és a kötélhúzás feladatot kivitelezték.
A kreatív asztaloknál, tojásfestés, díszítés, színezés, különféle dekorációk készítésére volt lehetőség.
Egészségnevelés program a helyes fogápolási technika kivitelezéséről, különféle fogelváltozások bemutatása, ismerkedtünk a fogtükörrel.
Kísérletképpen Coca Colában áztatott fogon történt elváltozás megszemlélése- mit csinál a sok Cola a fogzománccal – a gyerekek megdöbbenve szemlélték nagyító alatt a Cola hatását. (Mini fogkrémet kaptak ajándékba.)
Mozgásos feladatok különféle ügyességi és csoportos játékokból álltak.
Lehetőség volt a “Nyúllal” együtt fényképezkedni, kötelet húzni, körjátékot játszani, kreatívkodni.
Minden gyermek ajándékban is részesült (festett tojás, kreatív ajándék, ivólé, csoki nyuszi).
Királyné Bostyai Mária
a Siófoki Alapszervezet vezetője

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Értünk és minden nőért – Borsodnádasdi program a Méhnyakrák Megelőzési Héten

január 21-én 16 órától tartottuk a Borsodnádasdi Praxisközösséggel közös szervezésű programunkat, az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét keretében. Vendégszereplő volt Kovács Gyuláné „Csillagok” című dalcsokor összeállítással, és Reményi Aladár saját, „Szeretet” című versével színesítette programunkat.  Közben Olvass tovább...

Alapszervezetek

Táplálkozz okosan!

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet „Okoskonyha” klubsorozatának záró előadása hangzott el „Táplálkozz okosan!” címmel 2021. március 08-án. A vetítettképes video előadója, Bialkó Tímea, dietetikus összefoglalta az előző hét előadás lényeges pontjait: beszélt az „okostányérról”, Olvass tovább...