A Siófoki Alapszervezet megbeszélést tartott 2021.10.06-án “Hogyan tovább az év hátralévő hónapjaiban a vírus erősödés árnyékában?”
Első témaként a védőoltás szükségességét beszéltük meg, illetve az oltással nem rendelkező, de a fertőzésen átesett ligatag figyelmét hívtuk fel a lehetőség átgondolására.
Az év hátralévő hónapjaiban szabadtéri programokon való részvételt szorgalmazzuk a vírus erősődése miatt.
Októberben szeretnénk megtartani a mellrák elleni figyelemfelhívó kampányunkat, ismételten megszólítva a fiatal korosztályt.
A XIV. Kálmán Imre Emléknapok keretében, részt veszünk a Kálmán Imre emléksétán olyan helyszíneket érintve, amely életének fontos állomásaihoz kapcsolódik. Külön öröm számunkra és izgatottan várjuk, hogy az Operett expresszen száguldozva a városban, elbűvölve hallgathatjuk Kálmán Imre legszebb melódiáit.
Királyné Bostyai Mária
a Siófoki Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Heves megyei Alapszervezetek vezetőinek megbeszélése 2.

2014. június 12-én, a vezetőségi találkozón a 2014. év féléves zárásának elkészítése volt a téma

Alapszervezetek

Meghívó adventi jótékonysági koncertre Debrecenbe

A Debreceni Alapszervezet szeretettel meghívja Önt, hozzátartozóit, barátait, munkatársait Adventi jótékonysági hangversenyére 2017.december 13-án (szerda) 15:30 órától, a Szent József Gimnázium dísztermébe (4024 Debrecen, Szent Anna u. 17.).  Fellépnek a DE Zeneművészeti Kar Magánének Tanszék hallgatói Művészeti Olvass tovább...