Szekszárdon a Szekszárdi Civil Kerekasztal és a Mentálhigiénés Műhely 2021. szeptember 25-én hagyományosan megszervezte az Önkéntesek Napja és Hála-Gála rendezvényt.

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet örömmel fogadta a rendezők felkérését a részvételre, öt fő tagtársunkkal jelen voltunk.

A részünkre biztosított bemutató asztalon elhelyeztük a Magyar Rákellenes Liga figyelemfelkető tájékoztató anyagait. Csatlakozott hozzánk Kiss Barbara civil önkéntes, aki emlő rosszindulatú betegségből gyógyult.

Nagyon sok érdeklődő volt az asztalunknál, természetesen a feltett kérdésekre őszintén válaszoltunk. Tudományos érdeklődő kérdések nem hangzottak el, viszont a tagsági viszonyt érintő kérdések,  legfőképpen a tagsági viszony létesítésével kapcsolatosak szép számmal voltak.

A rendezvény zárásakor a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is „Köszönő Oklevél” jelképes jutalomban részesült.

Nagyon hasznos volt a rendezvény: a Magyar Rákellenes Liga népszerűséget sikerült szinten tartani, és az ismeretségi kört tovább bővíteni!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Férfiak Nemzetközi Hete Egerben

Férfiak Nemzetközi Hete: június 13-tól 19. A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete június 13-án a Férfiak Hete alkalmából szervezett rendezvényén felhívta a figyelmet a különféle szűrővizsgálatok jelentőségére és fontosságára, akár férfi vagy nő az illető. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét program Egerben

A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete, január 25-én csatlakozott az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héten a Vigyázz, Kész, Fűzz mozgalomhoz. A méhnyakrák a világon a negyedik leggyakoribb betegség. Magyarországon évente 1400 új méhnyakrákos nőt diagnosztizálnak. Sajnos sokan meg is halnak Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszín séta az emlőrák ellen Kabán

Kabán 2017. november 4-én került sor a rózsaszín sétára az emlőrák ellen. Napsütéses időben érkeztek a résztvevők a TSZ iskolába. A Debreceni Alapszervezettől 3 fő vett részt a rendezvényen. Kiss Gáborné önkormányzati képviselő köszöntötte a Olvass tovább...