Ez az év a Nemzetközi Rákellenes Únió (UICC) hároméves „Ez vagyok, és ezt teszem” (I am and I will) kampányának utolsó éve.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének tagjai közös sétán vettek részt értünk, értetek, ismeretlen betegtársainkért.

Elfogadták a meghívásomat, és részt vettek a sétánkon Smidné Vereb Júlianna képviselő asszony és a Grassalkovich Művelődési Ház dolgozói is!

Igyekeztünk az előírt szabályokat betartani és közel hat kilométert sétálni nem csak Hatvanban, de a Lőrinciben lakó tagtársaink is eleget tettek felkérésünknek és örömmel sétáltak a verőfényes, igaz, kicsit szeles időben.

Lazányi Jánosné
alapszervezeti elnök

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Markovits Kálmán Uszoda, Albert Schweitzer Kórház, Hatvan Tv, Hatvan Hírlap, Zombori Kft.   

                                                               

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Apák Napja

2016. március 19-én, Szent József napján szentmise keretében ünnepli a Katolikus Egyház az Apák Napját. A Székesfehérvári Egyházmegyében Spányi Antal megyés püspök kezdeményezésére immár hagyománnyá vált, hogy a plébánosok ezen a napon megáldják az egyházközségükhöz Olvass tovább...

Alapszervezetek

Méhnyakrák Megelőzés Hete a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház a Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából a Magyar Rákellenes Ligával együttműködve programot szervezett. Ennek részeként gyöngyfűzéssel egybekötött kötetlen beszélgetést tartottak a méhnyakrákról, a megelőzés lehetőségeiről és a prevenció fontosságáról. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap a Balassagyarmati Börtön és Fegyház és a Rendőrség dolgozóinak

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályával egészségnapot szervezett 2017. november 15-én a Balassagyarmati Börtön és Fegyház és a Rendőrség dolgozóinak. A cél egy zömmel férfiakból álló munkahely elérése volt, Olvass tovább...