A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Mozgásklubja 2020. novembertől a csütörtökönkénti összejövetelét a József Attila Művelődési Házban a járvány helyzet rendeződéséig felfüggesztette.

A klub azóta a szabadban működik az időjárástól függően, csütörtökönként 10 órától a Camping végállomás találkozóhellyel a Tó, a Tatárárok, a Kőbánya. Csillagvizsgáló a célpontjai az egy órás gyaloglásnak. Közben egy kis szabadtéri torna és meridián pontmasszázsra is sor kerül.

A programokon gondosan ügyelünk a járványhelyzet előírta szabályok betartására.

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gödöllői májusi programajánló

A Magyar Rákellenes Liga Gödöllő Alapszervezet “Add tovább a mosolyodat” közössége szeretettel vár! PROGRAMAJÁNLÓ    2023.május ADD TOVÁBB! ÖRÖKMOZGÓ lehetőség Gödöllő Városi és Térségi Uszoda 50 %-os kedvezményes úszójeggyel várja tagjainkat!                  SPORTOS információk,séták,túrák, kerékpáros., úszó eseményeink                 örökmozgó fb csoportoldalunkon: https://www.facebook.com/groups/376441699936699 Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közgyűlés, küldöttek választása Gyöngyösön

Június 7-én megtartottunk a 2021 évi első taggyűlésünket kint a szabadban. Nagyon örültünk egymásnak, már régen találkoztunk a koronavírus járvány miatt. A taggyűlésen megbeszéltük a június 15-én tartandó választások menetét és a beszámolókat, valamint a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Éljünk a szűrések lehetőségével! – Nemzeti Rákellenes Nap Egerben

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából 2019. április 9-én, kedden 13 órakor a Markhot Ferenc Kórház Refektóriumában. Előadás: Kovács István megyei szűrési koordinátor: Éljünk a szűrések lehetőségével! Korai felismeréssel a rák elkerülhető.