“Ép testben ép lélek…”
A Kerekharaszti Óvodában a gyerekeknek tartottunk zöldség és gyümölcs kóstolóval egybekötött játékos foglalkozást az egészségünk védelméről. mivel nagyon fontos, hogy már gyerekkorban kialakítsuk a tudatos egészséges életmódot.
“Gyöngyre fűzve a méhnyakrák ellen”
A Kerekharaszti Alapszervezet is csatlakozik már évek óta a méhnyakrák elleni figyelemfelhívó gyöngyfűzéshez. Az idén óvodánkban fűzhettek a szülők a gyermekeikkel közösen. Szórólapokkal is felhívtuk a figyelmet a szűrések és a HPV elleni védőoltás fontosságára. A felfűzött gyöngyökből karláncot készítettünk, amelyeket az áprilisi kihelyezett méhnyakrák szűrésen megjelenő hölgyek kapnak meg.
Luklider Jánosné Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Önsimeret – a Gégeműtött betegek klubjában Miskolcon

A februári Bozsó Éva vezette Gégeklub foglalkozásunkon az aktuális téma az Önismeret volt. A beszélgetéshez az alapot „ Portia Nelson: Önéletrajz öt rövid fejezetben” verse adta. Megállapításra került, hogy minden ember a saját sorsának kovácsa. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

Mindenkiért sétáltunk, aki a rák ellen harcol

A Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezete 3 területen vett részt a sétán.  “A Rákellenes Világnapot immár 21 éve tartják minden év február 4-én. Idén van a Nemzetközi Rákellenes Unió (UICC) hároméves „Ez vagyok és ezt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani online főzőverseny

https://hatvanihirlap.hu/10-csapat-19-fele-etel-elindullelta-az-online-fozoverseny/ A május elsejei online főzőversenyre a Hatvani Alapszervezet tagja, Márkus Tiborné és családja is benevezett és első helyezést értek el a főétel kategóriában. Gratulálunk!