2019-12-02

A Gyöngyösi Alapszervezet 2019. november 29-én az általános iskolában egészségnapon vett részt.

Megbeszéltük a gyerekekkel az egészséges étkezés alapelveit, majd tesztet töltettünk ki és az eredményesen válaszoló gyermekeket ajándékkal jutalmaztuk meg.

2019. november 29-én sütivásáron vettünk részt, ahol az Angyaltársakkal együttműködve egy Hanna nevű beteg kislánynak gyűjtöttünk pénzt. 220.875 Ft gyűlt össze, amit azonnal átadtunk az anyukának, amit nagyon köszönt.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Évzáró adventi rendezvény Salgótarjánban

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a korlátozások megszüntetése jóvoltából ismét megtarthatta évzáró adventi ünnepi rendezvényét 2022. november 25-én. A jelenlévők köszöntése után verses, zenés ünnepi műsor volt a programon, majd meggyújtva a fény várásának Olvass tovább...

Alapszervezetek

Örökmozgó program Egerben

Cserépfalu, Ördögtorony Tanösvényen jártunk Érdemes bejárni (10 km). Csodaszép! “Cserépfalu kulturális nevezetességeit ( barlanglakások, pincesor), valamint a Déli – Bükk földtani, biológiai (Suba – lyuk) értékeit mutatja”

Alapszervezetek

Önkéntesek Világnapján vettek részt a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai

A MRL Gyöngyösi Alapszervezete december 5-én Ecséden vendégeskedett a helyi szervezet meghívására, az Önkéntes Világnap alkalmából. Egy nagyon színvonalas kulturális műsort láthattunk, találkoztunk a Heves megyei önkéntesekkel.