A Magyar Rákellenes Liga 2019. november 12-i rendezvényén az Egri Zenészek Egyesületével együtt, közös programmal köszöntötte a megjelent önkénteseket és az érdeklődőket.
A szép számmal megjelentek meghallgathatták Dorner László pszichológus előadását az önkéntesség serdülőkori és felnőttkori okairól, valamint lélektani vonatkozásairól.
Az előadást követően az Egri Zenészek Egyesületének énekesei, Gonda László vezetésével, zenés műsorral köszöntötték a jelenlévőket.
Köszönjük az előadóknak ezt a tartalmas délutánt.

Önkénteseket ünnepeltek az egri kórházban

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Remény és szépség napja Salgótarjánban

2019-11-20 A CsillámVilág Kft. évekkel ezelőtt útjára indított egy programot, amelyet – a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének közreműködésével – először hívtak életre Salgótarjánban. A kezdeményezés célja, hogy az önkéntes hennafestők csodaszép motívumokon keresztül adják Olvass tovább...

Alapszervezetek

Molekuláris diagnosztika – előadás Siófokon

A Siófoki Alapszervezet 2016. május 23-án a Kálmán Imre Kulturális Központban előadást szervezett a Molekuláris Diagnosztika témakörben. Az előadást Kohánka Andrea molekuláris biológus tartotta, aki Budapesten az ONCOMPASS /egy olyan magáncég, amely biológiai módszerekkel vizsgálja Olvass tovább...

Alapszervezetek

A salgótarjáni Tornaklub csatlakozott az Európai Sporthét eseményeihez

Gyógytornász vezetésével keringésjavító tornával és Meridián 3-1-2 tornával vettünk részt a Szabadidősport által meghirdetett országos eseményen.