2019-10-31
A Magyar Rákellenes Liga szervezésében prof. dr. Papp Lajos szívsebész 2019. október 29-én tartott előadást XII. kerületi Kulturális Szalonban.
Mindannyiunkat érintő témában, a szívünk működéséről, egészségünk megőrzéséről hallhattunk fontos és megszívlelendő mondatokat.
Egészségünk megőrzésének sarkalatos pontja, hogy a test-lélek-szellem egyensúlyát meg tudjuk tartani – erről bővebben is kifejtette véleményét.
Az előadás után sokan dedikáltatták prof. dr. Papp Lajossal a könyvét.
100 fő vett részt az előadáson.
Antal Lászlóné
Rákász vezető
Kategóriák: Előadás

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vérszegénység kezelése – orvos-beteg találkozó Miskolcon

  A legutóbbi orvos beteg találkozónk témája a vérszegénység tünetei, okai és a lehetséges kezelési módok voltak. Külön szó volt a daganatos betegek vérszegénységéről. A WHO szerint a világon a vashiány a leggyakoribb ásványianyag-hiány, ami annak Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hajdúszoboszlói Alapszervezet – beszámoló 2016. első negyedéves programjáról

GYÖNGYFŰZŐ klubfoglalkozás Csatlakoztunk a Mályvavirág Alapítvány felhívásához, gyöngyökből készítettünk karkötőket, nyakláncokat, medálokat a méhnyakrák megelőzése programunkhoz. Nagy sikere volt a tagok között. TEREMTORNA Minden hét csütörtökjén a Liga ajánlásával készített CD anyag alapján  TORNAÓRA van a tagok Olvass tovább...

Előadás

Bőrünk egészsége, védelme

Jelentkezés: Antal Magdi: 321-7445, 06-20-337-4637 E-mail: rakasz@rakliga.hu