Gabi hosszú évekig segítette a betegeket az Országos Onkológiai Intézet aulájában a felvételnél és eligazításnál. Hálásak vagyunk és köszönjük sok éves önkéntes munkáját.

Gabi 2019. június 18-án elhunyt, 80 éves volt. Temetése július 24-én 11 órakor lesz a Farkasréti temetőben (Hóvirág út 7.) római katolikus szertartás szerint.

Nyugodjék békében.

Kategóriák: EgyébÖnkéntesek

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Pihenés a Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonában

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagjai egy csodás hetet töltöttek május 16-23-ig a Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthonában. Nagy szeretettel fogadtak az Otthon munkatársai, mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat ottlétünk alatt! Különböző Olvass tovább...

Egyéb

Gyermeknap az Állatkertben

2013. június 1-én, Gyermeknap alkalmából a Magyar Rákellenes Liga daganatos betegségből gyógyuló kisgyermekeket és családjukat hívott meg egy élményekkel teli, vidám napra a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

Alapszervezetek

XVII. Völgységi Könyvfesztivál a Bonyhád Perczel kertben

2017.június 17.-én a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is részt vett a Bonyhád Perczel kertben megtartott XVII. Völgységi könyvfesztiválon. Alapszervezetünk csatlakozott a TMKH Népegészségügyi Főosztály és a bonyhádi Egészségfejlesztési Iroda programjához. Szemléltető tábláinkat a TMKH Olvass tovább...