Március 25-én a DEKK Sugárterápia szeminárium termében tartotta a Debreceni Alapszervezet éves közgyűlését, melyen megválasztásra kerültek a küldöttek.

Dr. Hallay Judit beszámolt a 2018. évi szakmai munkáról, Boros Csabáné ismertette a 2018. évi pénzügyi beszámolót. Ezt követően ismertették a 2019. évi programot és költségvetési tervet, melyet a közgyűlés egyhangúlag elfogadott.

Ezután megválasztották a küldötteket, (Kozempel Zsuzsánnát, Boros Csabánét és Sztancs Jánosnét), akik 2021-ig képviselik az alapszervezetet az országos fórumokon.

Boros Csabáné javaslatot tett az országos küldöttgyűlésen megválasztandó tisztségviselők személyére (elnök, elnökhelyettes, elnökségi tagok, felügyelő bizottsági tag, etikai bizottsági tag), melyet a közgyűlés egyhangulag elfogadott.

A közgyűlés még elnökségi tagnak javasolta Szalayné Kónya Zsuzsannát, az Etikai Bizottságba Miklós Jánosnét.

A tagság visszajelzése alapján nagyon tetszett Dr. Hallay Judit elnök asszony közvetlensége, a beszámolóhoz fűzött hasznos tanácsai.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Több, mint háromszáz vásárló fűzött föl gyöngyöt Hatvanban, a Tescoban

Az „Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét”alkalmából a Mályvavirág Alapítvány felhívására a „Gyöngyposta” Együtt a méhnyakrák ellen! gyöngyfűző programunk  2017. január 21-én, szombaton 10-13 óráig volt a hatvani TESCO Áruházban. A gyöngy a méhnyakrák és a HPV elleni védelmet Olvass tovább...

Alapszervezetek

Add tovább a mosolyod! – Presszó 4. Gödöllői Alapszervezet

Nagyon hasznos és jó hangulatban telt az október 3-ai összejövetelünk. Vendégünk volt dr. Mangó Gabriella háziorvos-természetgyógyász. Elnök asszonyunk bemutatta egyéb közéleti tevékenységet is (költő-író) végző orvos-természetgyógyászt, aki beszámolt sokoldalú munkájáról. Ezt követően elnökünk, Vajek Andrea felvetette, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Taggyűlés és farsang Gyöngyösön

A február 7-ei taggyűlésünkre már fél órával előbb érkeztünk, hogy elkészítsük a szokásos farsangi menüt, ami nem más, mint a házi zsíros kenyér lila hagymával, paprikával, uborkával. A desszertet batyusan oldottuk meg, volt sós és Olvass tovább...