Rubint Rékával, Lazányi Jánosnéval és Király Kornéliával találkozhattak azok, akik csütörtökön ellátogattak a Nagy Endre Rendezvényterembe 2019. március 7-én. Fiatalok és idősek egyaránt figyelmesen hallgatták nőtársaik motivációs mondanivalóját, amelyben a sikerhez vető útról és a nehézségeikről is beszámoltak az előadók. A nőnapi eseményen Tompa Z. Mihály vezette a beszélgetéseket.

Lazányi Jánosné, a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálatának elnöke, arról beszélt, hogy a család és a barátok nagyon fontos szerepet töltenek be az emberek életében, nekik köszönhetően bármilyen problémán túl lehet lendülni. Továbbá vannak olyan napok is a betegek életében, amikor elég egy kicsit többet foglalkozni az öltözetükkel, hogy jobban érezzék magukat.

Király Kornélia, a Színes Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke kifejtette, hogy a rajzolás és a festészet nagyon jó terápiás módszer lehet. Tapasztalata szerint, nem szükséges tehetségesnek lenni ahhoz, hogy a művészettel kifejezzük az érzéseinket és erre szerencsére rengeteg lehetőség van.

Rubint Réka a motivációs előadáson kiemelte, hogy a dolgok nem véletlenül történnek az életünkben és minden, ami hatással van ránk, az értünk van és a mentális fejlődésünket szolgálja.

– Nagyon fontos, hogy bízzunk magunkban, illetve soha ne mástól várjuk a segítséget, ha akadályokba ütközünk. Kövessünk el mindent az álmaink megvalósítása érdekében, és soha ne veszítsük el a kitűzött célunkat. Egy nő, akkor lesz igazán boldog, amikor megtalálja az önmagához vezető utat. – részletezte Rubint Réka.

A nőnap alkalmából rendezett programsorozat azzal folytatódott, hogy a Nagy Endre Rendezvényteremben este meglepetés sztárvendégek előadásával kedveskedtek a hölgyeknek.

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani online főzőverseny

https://hatvanihirlap.hu/10-csapat-19-fele-etel-elindullelta-az-online-fozoverseny/ A május elsejei online főzőversenyre a Hatvani Alapszervezet tagja, Márkus Tiborné és családja is benevezett és első helyezést értek el a főétel kategóriában. Gratulálunk!

Alapszervezetek

Gyöngyök Gyöngyösön

Gyöngyfűzés 2023. január 16.  Ebben az évben január 23 és 29 között 17. alkalommal kerül megrendezésre az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét, melyet Magyarországon tízedik alkalommal szervez meg a Mályvavirág Alapítvány. A kampány célja, hogy felhívja Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség-délelőtt a Karancsberényi Falunapon

Karancsberény polgármester asszonya felkérésére 2019. 07.13-án a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei  a NMKH Népegészségügyi Főosztály munkatársaival szűrővizsgálatokat végeztek a Falunap „Egészség –délelőttjén” . A szűrőbuszban és az orvosi rendelőben kialakított helyszíneken a Olvass tovább...