A MRL Salgótarjáni Alapszervezet februári Stresszoldó Klubjának vendége  Sári Edina a „pauza” trilógia írónője és Szendi Horváth Éva újságírónő volt.

Az írónő szavait idézve:

„Remek hangulatú, közvetlen találkozón, nagyszerű hallgatóság és kérdezőség előtt beszélgetett velem Szendi Horváth Éva újságírónő-barátnőm tegnap Salgótarjánban, a Zenthe Ferenc Színház Szalonjában.
A harmadik percben felálltam a fotelből és leültem a lépcsőre, hogy protokollmentesen tudjunk diskurálni regényekről és mesékről, álmokról és tervekről, életről és halálról, szóval: az Életrevaló-ságról.
Csodás estébe hajló délután volt, köszönöm a meghívást és a névnapi megemlékezést a szervezőknek, Magyar Rákellenes Liga Salgótarján-nak, kiváltképp Vitek Eszter-nek!

Mi is köszönjük az írónőnek, Edinának és barátnőjének Évinek  a kedves, közvetlen beszélgetést, az útmutatást új életcélok eléréséhez, a MeNŐpauzából való felolvasást.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó patológus főorvos előadására, Szekszárdra

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete szervezésében „A modern patológia szerepe a daganatos betegségek diagnózisában és kezelésében” című előadás meghallgatására Előadó: Dr Cifra János főorvos, TM Balassa János Kórház Patológia  Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ, Csatár Olvass tovább...

Alapszervezetek

SZERETETTEL A FÉLELEM ELLEN – Presszó szerda Gödöllőn

2022. 02.02. Sok mindentől lehet félni, és sokféleképpen, de az biztos, hogy az érzés soha nem kellemes. ..és ez az érzés beköltözött a minden napjainkba. A Magyar Rákellenes Liga Gödöllő Alapszervezetének “Add tovább a mosolyodat” Olvass tovább...

Alapszervezetek

Óvd meg a családod! – az alkohol káros hatásai

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet előadást szervezett fenti címmel a Babits Mihály Kultúrközpont Csatár termében. Felkért előadó: Portheiserné Szabó Ildikó, a TM Balassa János Kórház Egészségfejlesztési Iroda munkatársa. Előadásában részletesen beszélt: a hajlamosító tényezőkről, Olvass tovább...