A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet december 11-én, az év utolsó klubnapján, bensőséges ünnepi ADVENTI rendezvényre hívta tagjait.

A  Tinódi Sebestyén Tagiskola negyedik osztályos tanulóinak zenés, táncos műsora, valamint a csengettyűsök csodálatos harangjátéka, éneke lenyűgözte a jelenlévőket.

A gyerekek előadását követően Ailer Gellért atya osztotta meg adventi gondolatait a résztvevőkkel.

A műsor befejezéseként Dr. Kovács Kázmér onkológus főorvos és kis zenekara karácsonyi zenés műsorát élvezhették a rendezvény résztvevői.

Mint minden évben, ezen a rendezvényen is megemlékeztünk az Önkéntesek Világnapjáról és köszöntöttük oklevéllel és virággal azon tagokat, akik egész évben segítették az alapszervezet munkáját.

Ennek a délutánnak a résztvevőit az Egri Alapszervezet vezetősége nemcsak csodálatos műsorral, terített asztallal, hanem csekély ajándékkal is meglepte.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Anyák Napja és Világbéke Gödöllőn

Köszöntő műsor Anyák napja alkalmából, a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület szervezésében, ahol a Gödöllői Alapszervezet is részt vett. A hideg és az eső ellenére is nagyon bensőséges és szép anyáknapi ünnepnek voltunk részesei, ahol a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Segítség steril szobához

Roma közösség, roma polgármester asszonyának kérésére nyújtott támogatást a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete a Debreceni Segítő Szolgálattal karöltve. A segítséget egy 56 év feletti férfi (családapa) rákos megbetegedés miatti őssejt átültetés utáni steril helyiség Olvass tovább...